Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımın devam edebilmesi için yeni rapor almam gerektiği söylendi. Doğru mudur?

Aynur33

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Benim engelli oranım %50. 3 aydan aya maaş alıyorum.
Bugün sosyal Yardımlaşma Vakfı eve gelip bi kaç soru sordu.
Engelli raporumu Eylül 2007 de çıkarmıştım. Bunun yeni yönetmeliğe göre yenilenmesi gerek, maaşınızın divam edebilmesi için heyete girip yeni rapor alıp bize getirmelisiniz dediler.
1). Raporları kaç yılda bir Yenilemek şart? Ve benim engelli durumum sürekli olduğu halde?
İkincisi: şimdi şu durumda benim maaşım kesildimi eylülde maaş alamayacakmıyım?

Bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum :s

aynur hanım benimde raporu alalı 5 seneyi 4 ay geçti
144 ü aradım raporu yenilemem gerekiomu 5 seneyi geçti dedim hayır dedi raporunuz süresiz gözüküo yenilemeniz gerekmio dedi

bende 2022 alıom

kaç senedir girerim bu siteye sadece iki kişiye şahit oldum 5 senede bir rapor yenilememi istediler diyen

Engelli raporumu kasım 2008 de çıkarmıştım... maaşınızın devam edebilmesi için heyete girip yeni rapor almalısınız diye mesaj çekmişler. ..benim engelli durumum sürekli olduğu halde? ne yapmalıyız.

itiraz et sende sürekli raporum die
ama burda birinden duydum başhekime çıkınca rapor süresini hemen yeniliomuş die
heyete falan girmeden

nerden mesaj çekmişler e devlettenmi

sgk dan mesaj çekmişler ,yeni rapor çıkarın diye ,sanki rapor çıkartmak basit bir şey gibi .

2022 le sgk bakmıoki
sydv bakıo

NEREYE ÇEKİLMİŞ MESAJ ONU ANLAMADIM
E DEVLET Mİ TELEFONMU

Benim raporu 2007 yılında aldım ve hala 2022 almaya devam ediyorum bir sorun yok.

Son düzenleme:
mirhat 10 yıldır alanlar varmı tanıdık bildiğin

zannedersem loris abisi bide bi kişi daa vardı alan burda görmüştüm

paranoya nında 5 seneyi baya geçmiş zannedersem

ben gittim 2022 yazan yere girdim 3 4 kere sordum
dedim 5 senede bi yenileyen tandıklarım var dedim
hayır dedi senin rapor sürekli dedi gerekmez yenileme dediler 3 4 kere gittim sordum

zam varda musty hesaplamış
944 tl 1416 tl
internette zam haberi yok ama

Ben 2006 yılında almıştım. % 80 sürekli rapor. Şimdiye kadar benden yenileme isteyen olmadı.

kalem abla şey demişti
sürekli raporların yenilenmesi yasal deil demişti
yeni başvurularda bide maaşın kesilip tekrar bağlanmasında rapor 5 seneyi geçmişse yenileniyomuş demişti
ama maaş hiç kesilmeyip 5 seneyi geçse bile yenilemek yasal deilmiş sürekli raporlarda

Üst Alt