Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımın kesilmesi için dilekçe yazdım, ama hala kesilmedi..?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
90 günü geçti sigorta geçmeden 6 şubatta dilekçe yazıp gnderdim ankaraya fakat hala keslmedi yatırılmadan acilen kesilmesi lazım bimerede yazdım olmadı ptt deki hesabım ekside para yatarsa ptt otomatik çekecek yani otomatik ceza yicem :) varmı daha kısa bi yolu tlefonla sorgulamanın bi yolu

ankara sosyal yardımlar genel müdürlüğünü ara 0312705 80 26/ 80 32 onlar daha hızlı işlem yaparlar

teşekkurler pazartesi ilk işim bu numarayı aramak olucak....

Bu süreç banada lazım olacak ilerde.
Bİrkaç ay sonra kestirebilirim ÖMSS'yi bekliyorum.

:) resmen tiraji komik hatta soytarılık yaptıkları kestirmek için dilekçe verirsin kesmezler kestirmemek için mücadele edersin cırp diye gözünün yaşına bakmadan keserler :)

2 aylık memurum hala kesilmedi :D sosyal yardımlaşmaya bile gidip başvurdum dilekçe verdim baktım olmuyor dedim keserseniz adisiniz :D vakıftakiler şok oldu borç çıkarın ödiyim üstümden yük kalksın dedim :D yok borcun kesicez dediler dilekçe verdim 2 ay a yaklaştı hala kesilmedi :D

hiç bir geliri olmayan muhtaç engellinin babasının maaşı yüzünden keserler anında. ama kendin kesmek istedinmide uraştırırlar. ne kullanıo bunlar tinermi

Tiner insanı bu hale getirirmi 6 şubatta 60 günü geçti sigortam 90 a doğru gidiyordu ankaraya dilekçe yazdım :) 5 nisanda işimden ayrılıp 9 nisanda mebe hizmetli memur olarak atandım :) 20 mayıs hala kesilen bi maaş yok ayrıca küçükçekmecede oturuyordum ümraniyeye taşınmıştım işimden sebep şimdi yine işimden sebep niğdeye taşndım 3 adres değişikliği bi dolu iş değiştirdim memur oluk neredeyse emekli olcaz hala maaş kesilmedi :)

Üst Alt