Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımın onaylanıp onaylanmadığını nasıl anlarım?

RAMAZN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
4
Kaymakamlıga ıtıraz dılekcesı verdım dılekcemın onaylandıgı soylenıyor 144 tarafından ama ben goremıyorum maasımın ne zaman alınacagını bılmıyorum bana bır kagıt gelmedı acaba maasımın onaylandıgı soylenıyorsa maasımı ne zaman alabılırım ınternette nasıl gorebılırım bılgısı olan arkadaslarımız varsa bana yardımcı olursa cok sevınırım saygılar...

RAMAZN

Önceleri vardı fakat son yönetmelikle beraber kaldırıldı şu an için en emin yol 144 nolu hattan veya müracat ettiğiniz sydv dan olabiliyor bir diğer yol net üzerinden

http://uyg.sgk.gov.tr/EvrakArama/

E-SGM üzerinden provizyon sorgulama yaparak
Tescil Kapsamı 60/c3 2022 65 Yaş
Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

Yapacağınız sorgulamada üstteki veriler gibiyse büyük ihtimalle 2022 maaş başvurunuz kabul görmüş anlamına gelir

Malesef bu sıte kapanmıs ulasamıyorum baska bılgısı olan varsa onlıne olarak gormek ıstıyorum 144 sonuc vermıyor

link açmasada e sgm olarak giriniz ve kimlik no il ve cilt ve doğum yılı ile sorgulaynız
E devltten aynı sorgulamayı yapabilirsiniz

septik40 yazıyorm bana yardımcı oldugunuz icin öncelikle teşekür ederim sizin dediginiz gibi oldu maaşımı aralık ayında alacagım teşekürler saygılaımla

kalem abla bizim maaş onaylandı martta alacagız yanlız kaymakamlıga baş vurumuz 20 11 2013 tarihidir biz 2013de aralıkta maaşı almadık martta toplumu alacagız bunu ögrenmek istedim saygılar

hatta 20sinde baş vurduk bize şunu söylediler bir hafta sonra bize gelin sonucu ögrenin dediler bizde bir hafta sonra kaymakama gittik maaşnız onaylandı martta alacaksınız dediler bukadar saygılarımla

Ramazan evet, 1 Aralık itibariyle Mart'da alacaksın hepsini. Hem Aralık dönem aylığını hem de Mart dnem aylığını alacaksın.

Mart'da % 71 oranlı rapora gore Toplam olarak 2515,31 Lira alacaksın.

kalem abla teşekür ederim sagol

bizi sevdirdiniz allah sizden razı olsun

Üst Alt