Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maasimın sonucunu nereden takip edebilirim?

emre2735

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2006 dan yana 2022 maasim cekebiliiyordum.2015 bagkur nedeniyle fes ettim 18.08.2016 basvuru yaptim %42 raporu aldim.e devletten baktigimda bagkur nedeniyle fes edildi diyor.yeni basvurumu nereden gorebilirim evraklarim nerede

Eski durumumu gosteriyo eski cektigim paralari gosteriyo edevlet

Raporu aldigim hastane mesaj gelecek cep telefonuna diyor boyle bisi varmi

Benimkide aynı durumda ,geçen ay maaşımı kesmişlerdi tekrar başvurduk sonucu bekliyoruz.

Bağlanırsa mesajla gelir ve e devlette görünür benimki şu anda edevlette görünmüyor.

Benimkide edevletten gozukmuyor eski bilgiler gorunuyor sende demi oyle ihsan kardes

Aynen eski bilgiler görünüyor, sürekli raporum varken tekrar rapor isteyip kestiler,Kayseri kocasinan vakfı kesti zannedersem.

Bendende tekrar rapor istediler bizim sonuc ne zaman belli olur

bugun gitiim sosyal vakfıfa raporum ulaşmamış neden olabilir

kalem abla bi sorum olacaktı size
ben daha önce 2022 maası alıyordum.bagkur nedeniyle gitiim iptal ettirdim.
daha sonra 11 ay bagkurlu oldum iptal ettirdim.şuan 18,08,2016 tarihinde bavuru yaptım ama edevleete gözükmüyor eski bilgilerim ve çektigim paralar gözükü yardım durumuda bagkur nedeniyle iptal yazıyor eski bilgilerim görünüyor yeni bilgilerimi nereden takip edebilirim sosyal yardımlaşmaya gitiim raporun gelmedi dedi.hastanede %42 rapor verdi biz yolucaz size mesaj gelecek dedi beni aydınlatırmısın ablam

Ablam öncelikle uyarayım aynı soruyu her yere yazma. Buradan devam edelim. Rapor için hastaneye başvurmuşsun vafıf mı istedi yeni rapor? Ayrıca raporla birlikte sen kaymakamlıkta bulunan vakfa bizzat başvurdun mu? Rapor olmadan başvuru olmaz. Başvurun alındığında da sana başburu formu imzalattırılır. Vakıfta bir forum imzalattılar mı sana? Sorularımı net cevapla.

aradım bana eski bilgileri söyleyip duruyolar kardeşim.bagkur nedeniyle iptal olmuş diyor.
adamlara diyorum 20 gün önce bavurumu yaptım cvp yok

öncelikle yardımın için tşk ederim abla
vakıf bana forum verdi rapor alacaksın dedi%42 rapor verdi. doktor dedi biz yolucaz raporu sana mesaj gelecek dedi dahada bişi demediler vakıfta bişi imzalatmadılar

Tamam. Daha başvurun olmamış. Hastane raporu gönderince başvurun alınır. Rapor vakfa ulaştıktan sonra hanene sosyal inceleme için gelecekler vakıftan. Daha sonra da vakıf mütevelli heyeti muhtaçlığını karara bağlayacak. Muhtaç bulunduğun takdirde aylık bağlanacak. Aksi takdirde mümkün değil. Aylık onaylandıktan sonra e-devlet bilgilerin gncellenecek. Aylık durumun devam ediyor şeklinde yazacak. Lakin daha önceden aylık aldığın için e- devlette hep ilk başvuru tarihin yazacak. Bu seni şaşırtmasın. Ama sen hemuz başvuru aşamasındasın. Hastanenin vakfa raporu göndermesini bekle. Eger raporun bir nüshası sen de varsa onla birşikte vakfa git. Yoksa hastanenin raporu göndermesini bekle.başvurun tamamlandıktan sonra da evine vakıftan sosyal inceleme için gelecekler unutma

yoktur ablam bana vermediler raporu yolucaz size msaj gelmesini bekleyin denildi
gelir testini ne zaman yaptıracaz kalem ablam.birde çok uzun sürermi bana haber vermeleri

Öncelikle raporunun vakfa ulaşması lazım. Raporun vakfa ulaşıp sisteme kaydedildikten sonra da muhtaçlığın sorgulanacak ve evine gelecekler. Başvurudan sonra tüm işlemlerin 1 ayda tamamlanması esastır. Yönetmelik böyle der. Vakfa Raporun ulaşsın işlemlerin de hızlanır. Vakıftan da ayrıntılı bilgi alırsın zaten

Yardimlarin icin teskur ederim abla saol allah razi olsun bide abla benim ustume bisi yok esiminde hic bir gelirimiz yok hanede 3,kisiyiz bi sorun olurmu calismiyoruz muhtaclik oluyor degilmi

emre2735 hiç bir geliriniz yoksa elbette baglanır ablası. hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 tl altındaysa 2022 aylıgı baglanır. sizin bu sınırı geçeceğinizi sanmıyorum.

arkadaslar benimde bugun baglandi ama eylulde maasımı alamıyorum aralık ayına kaldılk marisef

Slm kardelen abla bugün sosyal vakıfa giyim onaylanmış dedi 2022 maaş aralık 5 de alırsınız dedi edevlette neden göremiyorum

Artık 144 yoktur numara degişti yeni numara 183 arayacaksınız

E-devlette göremiyorsanız vakıfı tekrar tekrar arayın yada bizzat gidin e devlette göremediğinizi söyleyin sallama iş yapıyorlar, benzer durumu yaşadık

Bugün beni çağırdılar gelir testi yaptırmak lazimmis yaptım 10 gün sonra gel dediler g1 için (evinize gelecek dediler)

Kalem abla

Kalem abla hersey dediğin gibi oldu gelir testi yaptılar eve geldiler sosyal yardımdan ve son olarak 2 hafta sonra yeşil kartın ve aylığın durumunu öğrenin dediler

Üst Alt