Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurduğumda ailemi de gelir hesabında işin içine koyuyorlar!?

osman41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
benim yüzde 55 psikiyatri engeli raporum var 27 yaşındayım maaş için başvurduğumda evde kaç kişi yaşıyorsunuz babanın geliri ney diyorlar şimdi ben babamın sigortasından yada herhangi birşeyinden faydalanmıyorum babamın geliri beni niye bağlasın ki? 27 yaşına gelmiş işi gücü olmayan bir insanım, beni sadece kendi maddi imkanlarım üzerinden değerlendirmeleri gerekmiyormu? ailemi işin içine katıyorlarsa o zaman babamın sigortasından faydalandırsınlar öyle konuşsunlar. sizce bu aylığı almam için bunları kime anlatmam gerekiyor?

osman41
bunları doğrudan aile ve sosyal politikalar bakanlığına, AKP'ye, başbakanlığa, cumhurbaşkanlığına, BİMER'e yazabilirsiniz.
çünkü sizin dediğinizin olması için kanun değişikliği gerekiyor. kanun değişikliği de kamuoyu baskısı, hükümetin adım atmasıyla mümkün.

2022 sayılı kanun gereği hane esasli gelir sorgulaması yapılıyor. sizin aylık alabilmeniz için hanede kişi başına düşen aylık gelirin 392,49 TL altında olması gerekiyor. mevcut mevzuat bu şekilde. bunun değişmesi de hükümetin alacagı tavra baglı.

Üst Alt