Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurdum. 8 aydır cevap gelmedi. Ne yapmalıyım?

ramazan2

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba kardes ben bişi sorcaktım sana ben bir özürlü maasına baglanmak için evrak yolladım fakat 8 ay oldu bir haber gelmedi bana ve ben dün aradım bana 6 aydan asagı evrakların gelmez deyorlar bu nasıl bir iş böyle bana yardımcı olurmusun

EvrakIzle.jsp bu siteden evrakların ankaraya gitmişmi bir kontrol et eğer evrakların ankaraya gitmemişse malmüdürlüğüne tekrar sor derim eğer evrakların gitmişsede 144 ara bilgi al benimki toplam 8 ayda sonuçlandı şimdi toplu paramı bekliyorum darısı senin başına...:rolleyes:

evrak zirmetten çıkarıldı bu ne anlama geliyor bana allah rızası için biri cevap versin?? :(

15 haziran 2012 de ankarada evragım işleme girmiş bana cevap gelmesi çok sürermi veya red mi çıkar??

rapor için evrak tarihim 8 ay oldu halen bir cevap çıkmadı ?? cevap yazarsanız sevinirim ??

benim işlemlerin hepsi ankaraya gönderildi fakat ankaraya gideli 1 ay oldu fakat hala bana cevap gelmedi bu konuda hala beklemelimiyim sence sonbahar.44??

Değerli arkadaşlar bu Devlet Sosyal Devlet olma yolunda ilerliyor ama hep iki ileri bir geri yapıyorlar.Hani derler ya ''fukaranın işine,memurun ........ karışmayacaksın'' diye çok doğru.Evrakları Şubatın 8'de yatırıp teslim ettik ama bir haber yok.Yani demek istediğim şudur ki memurun keyfi gelince gariban acından ölcek.Şubat'ın 8'den Temmuz'un 22'sine kadar hiç bir iş yapılamazmı bu ülkede çalışan memur sayısımı çok az yoksa memur aldığı maaştan memnun değilde işi gevşekmi tutuyor anlamadım.Bimer saçma sapan sorular sorup oyalıyor,2022 için telefonlar çalıyor ama açan olmuyor.

DENİZ KARDEŞ aynı sorun benim bir arkadaşımda var.1.ocak 2012 de başvuru yaptı halen cvp yok ne yapmak gerek.dediğiniz linki tıkladım tc ile baktım aradığınız evrak bulunamadı diyor of of ya ne yapmamız gerek şimdi bi fikir verirsenin memnun olurum.teşekkürler şimdiden kardeş.

arkadaşlar benim 1 yıl halen bircevap alamadım

arkadaşlar beklemekten başka yol yok ama benimki onaylanalı 25 gün oldu parayı halen alamadım bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen...

Başvurması bir dert, bağlanması bir dert, maaşın çekilebilmesi başka bir dert! Ne sosyal yardım ama!

online kesinledti bankaya gittim banka bana böyle bir sistem yok dior mektubumu beklim yoksa tekrar bankayamı gideyim * cevap verirseniz sevinirim

Üst Alt