Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurdum. Evraklar Ankara'ya gitmiş. Nereden takip edebilirim?

cebrailov

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben 2022 ye başvurdum
başvuru sonucunda bana dediler ankaraya gitmiş belgeler
kesenek sitesinden baktım lakin orda hakkımda bir belge bulunamamış
%72 özürlüyüm raporuma göre
19 yaşındayım 20 ye basacağım sizce ben özürlü maaşı alır mıyım?
ankaradan cevap ne gelir

İL/ilçe idare kurulundan muhtaçlıgın onaylanmış demek ki. Evrakların Ankara'ya gönderildiğine göre. Muhtaçlık kararın olumlu olmasaydı ilgili evrakların Ankara'ya gönderilmezdi. Muhtaçlığın onaylandığına göre sorun yok. Şimdi Ankara'nın evraklarını işleme almasını bekleyeceksin. 2022 evrak takibinden durumunu arada kontrol et.
Artık Ankara'nın işleme almasını ve işlemini sonuçlandırmasını bekleyeceğiz yani:)
Sonuç olumlu olacaktır:)

şimdi kaç hafta içinde cevap gelir ankaraya gitmesi 4 günü buluyo

Mesele evrakların Ankara'ya kaç günde gitmesi değil. İşlemlere alınması için sıraya alınır evrakların geliş sırasına gore. Sonra da işleme alınır. BU konuda bir öngörüde bulunmak oldukça zor. 1 ayda da sonuçlanır. 2 ayda da. altı ayda da. Daha uzun surede baglananlar bile var.
Evrak takipten kontrol edeceksin artık.
Ama yaklaşık iki üç ayda sonuçlanmasını umuyorum. Fazla sürmez.

Bak bu konuda şu şekilde açıklama yapılmış:
"2022 sayılı Kanun kapsamında muhtaç vatandaşlarımıza özürlü aylığı bağlama işlemleri, defterdarlık/malmüdürlükleri (Valilik/Kaymakamlık) aracılığıyla vatandaşlardan alınan başvuru evrakının, il/ilçe idare kurulu tarafından verilen muhtaçlık kararı ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu – Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü’ ne ulaşmasının ve yapılan incelemenin ardından ilgili servisler tarafından evrak geliş sırasına göre yapılmaktadır."
http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html

Yatırılan 2022 aylığı nasıl çekilir?

Merhaba Dostlar. Benim Param şuan 2022 kesenek sitesinden baktım yatmış bulunmakta online işlem tutarı miktarı gözüküyor falan durumu aktif aylık durdurma nedeni tanımsız falan yazıyor.
ben şimdi nasıl çekebilirim bu maaşı?
bana yollarını gösterin Şimdiden teşekkür ederim

Şimdi merak ediyorum nasıl çekeceğim bu maaşı nereye gitmem lazım kimliğimi alıp ptt ye gitsem verirler mi direk?

ne kadar yatmış ayıp olmassa annemede baglatacamda merak

3000 küsür online işlem tutarı yazıyor aylık 300 küsür
1 yıllık :) şimdi nasıl çekeceğim nereye gidiceğim bilmiyorum

bi soruda ben sormak istiyorum bu konuda melek hanımın bilgisi çok sanırım annem babamdan kalan emekli masını alıyor yalnız ablamda eşinden ayrılınca annemın masına ortak oluyor annemin masının bir bolumu kesiliyor tam olarak bırakam bilmiyorum ama 500 lira ya yakın bi maaş alıyormus buda cok dusuk annem su an yuzde 76 ozurlu raporu var 2022 masına baglatsak sonuc ne olur acaba simdiden teşekkür

2022 bağlandı ama tebligat gelmedi

2022 maaşına başvurmuştum sgk sitesinden baktım 1 ay önce 05 07 2012 online ödeme.tarihi ödeme tarihi ise 20 07 05 yazıyordu
maaş onaylandı ama bu tebligat gelmedi sordum her yere 144 ü aradım gelir bekleyin demekten başka birşey yapmadılar sizce nezamana gelir ziraatten sorgulattım bugünde sistemde maaş görünmüyor

05.07.2012 online ödeme tarihli 2022 toplu parası yatmadı

merhabalar ben bir önceki başlıklardada söylemiştim
2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu
Adı:OĞUZHANSoyadı:xxxxxxxx
T.C.Kimlik No:xxxxxxxxxEmekli Sicili:xxxxxxxx
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:MUHTAÇDurumu:AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:20/7./05.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:05.07.2012Online Ödeme Tutarı:0
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):0

Evrak Açıklamaları
Havale YeriEvrak TarihiVaride Noİşlem TarihiAçıklama
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214105.07.2012Evrak sisteme kaydedildi.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214105.07.2012Evrak işleme alındı.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214105.07.2012Evrak işleme alındı.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214105.07.2012İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214105.07.2012Uzman onayına sunuldu.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214110.07.2012Onaylandı.
ELAZIĞ VALİLİĞİ09.02.2012260214110.07.2012Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı.

malesef hala bu maaşım yatmadı ziratten hergün sorgulatıyorum sisteme yansımamış diyorlar ve tebligatta elime gelmedi neden olabilir bu sizce?

bugün de sordum ziraatten sisteme yansımamış diyorlar bunun sebebi nedir muhattap bulamıyorum 144 ü arıyorum tebligatı beklenemiz lazım 1.5 ay geçti 05 07 2012 üzerinden hala gelen bir tebligat yok ne yapabilirim bilgi verebilir misiniz?

Nedir son durum?

Tebligatı beklemek diye bir şart yok. Para banka ekranına düştüğünde nüfus cüzdanınızla çekebilmeniz lazım.

16 ağustosta çektim paramı Syn.OturanBoğa
eylüldede maaşımı alıcağım hayırlısıyla

Harika! :)

Parayı çekmek için tebligat geldi mi? Banka onu zorunlu tuttu mu?

geldi abi ben bekledim bayağı ama ayın sonuna doğru yüklenir dediler öyle oldu
şimdi aldık maaşımızıda ALLAH bize memuriyeti nasip etsin bakalım ömss bekliyoruz :D
banka elimden tebligatıda aldı kimlik fotokopimi aldı parayı verdi

Üst Alt