K
kutup yıldızı
Basvuru tarihi 15.11.2018 oran %50 toplamla birlikte subat ayında ne kadar alınır?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Valla maalesef durum buymuş 144 de sosyal hizmetlerde aynı şeyi söylüyor.Duyurulmamış olması başlı başına boşvermişlik ve saygısızlıktan başka bişey değil@kutup yıldızı
iyide nıye kımsenın haberı yok ne zaman değişmiş bu kanun.o zaman desen engellılere bi işkence daha çıktı.
Valla maalesef durum buymuş 144 de sosyal hizmetlerde aynı şeyi söylüyor.Duyurulmamış olması başlı başına boşvermişlik ve saygısızlıktan başka bişey değil
Başvuru yapılan ayı takip eden aybaşı maaş başlardı, şimdi onay tarihi maaş başlangıcı
2022ye bir darbe daha.
Bakalım önümüzdeki günlerde neler değişecek
Kalem, böyle bir ibareye gerek yok dedi onun bilgi ve tecrübesine güveniyorum
Sydv memurun işgüzarlıgı olmalı
Gelince yazar bir değişiklik varsa
memur sallamistir .oyle bir degisiklik olsa bayram İkramiyeleri ebm eklenmesi konusuna acinca bunuda yazardi abla bence sallamislar.@-mka
Yanlışlık yokmuş sosyal hizmetleri de aradım.artık başvuru değil kabul olunan tarih baz alınıyormuş 2022 de.hatta 31.1.2019 kabul tarihiymiş.960 TLââââ¬Å¡¬ââ⬢de şubat ve mart ayınınmış.31 ocaksa kabul tarihi ocak niye yok diye sordum.artık aylığa dönüldü.yeni durum buymuş.