Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurdum. İlk maaşı ne zaman alacağım?

desinqwaer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Melek hanım ben % 45 engelliyim 2022 engelli maaşım yeni başvurdum benim sorum bu ay içinde onaylanırsa ocak subat ve mart dönemi maaşları aralık 2017 de yattıgı söyleniyor ben simdi başvuru yaptıgıma göre ben nisan mayıs haziran dönemi masımı alıcam yoksa ocak subat mart dönemi maaşıda odenecekmi

2022 maaşı başvuru ve onay tarihinden itibaren başlar.

biraz daha acarmısınız konuyu şimdi ocak subat ve mart maaşını alamayacakmıyım

5 ayın hepsini toplu alacaksin ocak sayılmaz bu yüzde şubat mart nisan mayıs ve haziran

@desinqwaer 2022 aylığına Ocak'ta baş vurmuşsun. eğer aylığın onaylanırsa, aylık başlangıç tarihin başvuru tarihini takip eden ilk ay başı olan 1 Şubat olur. aylığın onaylandığı takdirde sana 1 Şubat'tan 1 Mart'ta kadar birikmiş ödeme ve mart dönem aylığı(mart,nisan,mayıs) olmak üzere 4 aylık ödeme yapılır.

evet, aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat) aralık'ta aylık alanlara peşin ödendi. lakin sen aylık almıyordun ki ilk defa alacaksın:)

kanun gereği de ödemen vakfa başvuru tarihini takip eden ilk ay başından itibaren başlatılır (aylık onaylandığı takdirde tabi). yukarıda detaylı yazdım zaten.

e-devlet şifren varsa e-devletten 2022 aylık bilgilerine bak bi. aylık durumunda "devam ediyor" yazıyorsa aylığın baglanmış demektir.

aylığın baglandıysa haber ver de ne kadar alacagını hesaplayım ben de:)

Benim %89 ağır engelli raporum var Başvurum 17.11.2017 tarihinde onaylanmıştı kaç lira engelli maaşı alırım? Mart ayında hangi gün yatar 1978 doğum tarihi

KADİR SY 17.11.2017 başvuru tarihi mi onay tarihi mi? alacağın ödemeyi hesaplayabilmem açısından bana raporunla birlikte vakfa başvurdugun tarih lazım. başvuru tarihi e-devlette de yazar. oradan bak ve bana başvuru tarihini yaz lütfen.

17.10.2017 başvuru tarihî ONAY 17.11.2017 devam ediyor yazıyor e devlette

Özür Dilerim 17.11.2017 Başvuru tarihi

e-devlette onay tarihi yazmaz. başvuru tarihi yazar sadece. buraya e-devletteki başvuru tarihi yazan yeri kopyalar mısın lütfen? kimlik bilgilerini gizlemeyi unutma lütfen.

Üst Alt