Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurdum. Maaşın başlangıç tarihi nasıl belirleniyor?

kehanet81

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam öncelikle arkadaşlar 23,02,2015 tarihinde vakıfa başvuru işlemlerimi yaptım onaylandı bu haziran döneminde ne kadar para alırım 1989 doğumlu ,,%60 engellyim .

diyosunuz ki , başvurunu takip eden ay başı aylık başlangıcı . o halde 1 mart benim aylık başlangıç tarihim oluyo sonra ,, mart,nisan,mayıs (291,62x3=874,86tl yapıo ..... sonra haziran dönem maaşı 874,86 tl yide alırsınız diyosunuz o niye 3 aylık değilmi bu maaş neden 6 aylık para alıyorum bunu anlamadım açıklarsanız sevinirm :)

başvuru tarihinden sonraki aylar birikmiş para oluyo yani toplu para
çift maaş alcan yani

yani bitane tam maaş alcan
bide biriken para

neden öyle peki neden çift maaş veriyolar ayrıca ben daha önce alıyodum bu maaşı ssk nedeni ile kesildi işten çıktıktan sonra başvurdum onaylandı her başvuru yeni başvuru olarak mı değerlendiriliyo

ben mesela bu işlere sgk bakarken
1500 küsür almıştım sordum mal müdürlüğüne niye yüksek aldım diye
3 tane eski maaş dedi

evet yeni başvuru olarak değerlendirilir

sen şimdi doğum tarihine göre almıcan mesela haziran 5 inde alcan yeni maaş bağlandığı için
17 gün kaldı sabret biraz nekadar alcanı öğrenirsin

hazıranda mart- nısan- mayıs alıcaksın bırde hazıran- temmuz -agustos var 6aylık.1749,72tl.

temmuz ağustos ne alaka musty
mart nisan mayıs deilmi

hesap doruda

haziran dönem maaşının ilişkin olduğu aylar temmuz ağustos ya ondandır kardeşim

Temmuz ağustos eylül ayı die biliom

KARDEŞ

aralık dönemi (ocak,şubat)....mart dönemi (nisan,mayıs) haziran dönemi(temmuz ağustos)eylül dönemi (ekim kasım) aylarını kapsaması gerekir yaptığınız hesaplamaya göre

bu konuda tam bilgisi olan varsa yönetmelikteki maddelerle açıklayabilirse daha iyi olur çünkü her kafadan farklı bilgiler çıkıyo

(2) Aylığa hak kazanma başlangıç tarihi ile ilk aylık ödemesinin yapıldığı ödeme döneminin ilişkin olduğu aya kadar olan haklar için ise defaten ödeme yapılır... diye bi madde var çok inceledim bu konuyu açıklayan bundan başka madde yok

Demek istediğim
eylül maaşında 3 aylık fark alıoz haziran temmuz ağustos
zaten en yüksek eylül maaşı oluo 3 aylık farkla bide zam yansıo

tamam işte kardeş eylül maaşı ekim kasımı kapsadığı için mevcut yılın ikinci altıncı ayına tekabül ettiği için 3 aylık fark alınıyo haziran 6. ay 2 ay fark alınıyo

Iyi tamam
kalem hanım olsa aydınlatırdı bizi

Bayadır yok
mart maaşına yakın burdaydı bidada görmedim

şey dicem kardeş
aslında vakıfa gitsen ne kadar alcanı sölemezlermi

gittim kardeşim 5 haziranda belli olur dediler vakıf yatrmıyomuş sosyal yardımlar genel müdürlüğünden yatıyomuş paralar biz göremiyoruz şimdi buradan diyolar

Evet 5 haziranda alcan zaten sen maaşı

17 GÜN VAR SENİN BENİM 20
PAZARA DEKGELİO BENİM SEÇİM GÜNÜ BÜYÜK İHTİMAL 8 İNDE ALCAM
BEN YATIOM HADİ İYİ GECELER SANA

bende onu soracaktım doğum tarihim 1989 haziranın 9unda almam gerekli değilmi 2014 de bağlandığında 5inde vermediler 11inde çektim

ALLAH rahatlık versin kardeşim

ilk maaş alanlar 5 inde alıolar diye duydumdu burda
kesin bi bilgim yok

100 de 60 oranla nasıl alıon evde bakım anlamadım

rahatsızlığın ne kehanet kardeş

%60 ortopedik ağır engelim var iki bastonla kısa mesafe yürüyebiliyorum polio sekeli tanısı koydular evde 3 kişiyiz eve giren gelir muhtaçlık sınırının altında olduğu için her iki maaşıda almanda kanunen bi sakınca yok kardeş

sadece polıo sekelıye %40 bıle vermıyolar nasıl aldın brova valla.
aynı durumda olan engellıeri saglam cıkartıyolar bırak evde bakımı.+2022 .

allah yardımcın olsun
bizde başvurduk 2 kere rededildi günlük işlerinde yardım almam gerekiomuş
raporda ağır özürlü yazıo ama olmadı
eve gelen adam bide fırça attı bana biz dedi insan sarrafı olmuşuz dedi git çalış dedi adam haklı
benim rahatsızlıkta raporda çoğul madda kullanımına bağlı psikotik bozukluk yazıo
yani evde bakım almak için felçli falan sakat olmak gerekio

ben ondan daha kotuyum vermezler mıthat poliolar artık saglam çıkıyolar . felç melç hıkaye :cool:

Allah allah

KEHANET TENMİ DAHA KÖTÜ DURUMUN

kardeş gata ya git oradan al raporu orası devlet hastaneleri gibi değil çok incelenio

düzcedeki hastaneden %50 aldım sonra itiraz ettim rapora sonra boluya gönderdiler orasıda %55 verdi hakem hastane olarak ankara gatayı seçtim oraya gittim orası %60 ağırdır ibareli raporu verdi yani çok uğraştım

Üst Alt