Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşına başvurdum. Maaşın başlangıç tarihi nasıl belirleniyor?
selam öncelikle arkadaşlar 23,02,2015 tarihinde vakıfa başvuru işlemlerimi yaptım onaylandı bu haziran döneminde ne kadar para alırım 1989 doğumlu ,,%60 engellyim .
diyosunuz ki , başvurunu takip eden ay başı aylık başlangıcı . o halde 1 mart benim aylık başlangıç tarihim oluyo sonra ,, mart,nisan,mayıs (291,62x3=874,86tl yapıo ..... sonra haziran dönem maaşı 874,86 tl yide alırsınız diyosunuz o niye 3 aylık değilmi bu maaş neden 6 aylık para alıyorum bunu anlamadım açıklarsanız sevinirm
neden öyle peki neden çift maaş veriyolar ayrıca ben daha önce alıyodum bu maaşı ssk nedeni ile kesildi işten çıktıktan sonra başvurdum onaylandı her başvuru yeni başvuru olarak mı değerlendiriliyo
aralık dönemi (ocak,şubat)....mart dönemi (nisan,mayıs) haziran dönemi(temmuz ağustos)eylül dönemi (ekim kasım) aylarını kapsaması gerekir yaptığınız hesaplamaya göre
bu konuda tam bilgisi olan varsa yönetmelikteki maddelerle açıklayabilirse daha iyi olur çünkü her kafadan farklı bilgiler çıkıyo
(2) Aylığa hak kazanma başlangıç tarihi ile ilk aylık ödemesinin yapıldığı ödeme döneminin ilişkin olduğu aya kadar olan haklar için ise defaten ödeme yapılır... diye bi madde var çok inceledim bu konuyu açıklayan bundan başka madde yok
tamam işte kardeş eylül maaşı ekim kasımı kapsadığı için mevcut yılın ikinci altıncı ayına tekabül ettiği için 3 aylık fark alınıyo haziran 6. ay 2 ay fark alınıyo
gittim kardeşim 5 haziranda belli olur dediler vakıf yatrmıyomuş sosyal yardımlar genel müdürlüğünden yatıyomuş paralar biz göremiyoruz şimdi buradan diyolar
%60 ortopedik ağır engelim var iki bastonla kısa mesafe yürüyebiliyorum polio sekeli tanısı koydular evde 3 kişiyiz eve giren gelir muhtaçlık sınırının altında olduğu için her iki maaşıda almanda kanunen bi sakınca yok kardeş
allah yardımcın olsun
bizde başvurduk 2 kere rededildi günlük işlerinde yardım almam gerekiomuş
raporda ağır özürlü yazıo ama olmadı
eve gelen adam bide fırça attı bana biz dedi insan sarrafı olmuşuz dedi git çalış dedi adam haklı
benim rahatsızlıkta raporda çoğul madda kullanımına bağlı psikotik bozukluk yazıo
yani evde bakım almak için felçli falan sakat olmak gerekio
kardeş gata ya git oradan al raporu orası devlet hastaneleri gibi değil çok incelenio
düzcedeki hastaneden %50 aldım sonra itiraz ettim rapora sonra boluya gönderdiler orasıda %55 verdi hakem hastane olarak ankara gatayı seçtim oraya gittim orası %60 ağırdır ibareli raporu verdi yani çok uğraştım