Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına haciz konabilir mi?

arda43

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalr herkeze merhaba benim kısa ve öz bir sorum olacak engelli maaşına yani 2022 maşına haciz koyabilirlermi benim bir yerden hacizim var alışverişten dolayı 4 senedi ödeyemedim bundan dolayı yasal işlem yapmışlar Haciz koyabilirlermi tesk

2022 maaşı, yardım için verdiğinden haciz edilemez

ya inşallah arkadaşlar cünki haksız yere koydular hacizi urun ayıplı urun cıktı bende iletmeme ragmen yapıcak bişeyim,z yok dediler bende ınat ettim urunu deyiştirmeyınce onlar odememdım tesk ederim

Tüketici Hakem heyeti olur kaymakamlıkta şikayette bulun. Ayıplı ürün değişmek zorunda, aslında geride göndermişsin.

başvurusunu yaptık ama daha sonuc cıkmadı sonuca kadrda senet ödemelerını ıstıyorlar,

Ürün sende degilki, geri göndermedi mi

ürünü dedımya iade almadılar bişey yapamayız dıye urun kullanılmıyor saten tv idi açılıp 15 sanıye sonra resetlıyor

Tüketici Hakem heyeti ne diyor

tüketici hakem heyeti uzamasının sebebı urunu iade almadıklarından dolayı ve ıade almadıklarından dolayıda senet tahsılatı yapmaya calıstıkları için aslı cezaya verdıler beklemedeyız

arda43 2022 aylıklarına asla asla asla haciz konulamaz. bilmeyerek haciz koyan olursa da (geçmişte birkaç defa böyle hata yapan oldu) o haciz hemen kaldırılır:) bu konuda rahat ol yani.

ablam çok sağolasın birde Kalem abla bu bayramda maaaşlar belli deyil demi

2022 engelli maaşına icra gelir mi?

merhaba arkadaşlar engelli ayllığı basvurum onaylanmış ekimde bende maaş alıcam fakat icrada birden fazla dosyam var. ptt hesabım blokeli maaşımı alabılırmıyım ?

icra kayıdınız var ise adınıza açık banka hesaplarına yatırılıcak mevla hangi konu ve kurum ile ilgili olursa olsun 3/1 el konur.

inebolulu teşekkurler cevabın için bir aarkadaşım 2022 maaaşına haciz gelmez dedi
doğrulugu varmı bunun accaba

bildiğim kadarı ile cevap verdim rica ederim. icra dairesinde çalışan yeğenimden biliyorum borçlu olduğunuz kurum kuruluşlarca icra dairesine yazı gider icra müdürlüğü üstünüze kayıtlı taşınır taşınmaz ne varsa değerlerince ve günlük ihtiyaçlarınıza göre haciz uygulanır. yok ise bankalarda açık olan hesaplarınza maaş ödenek vs. için tedbir konur.

nostale
dur ablacım sana yönetmelik cevap versin:

"Aylıkların haczedilemeyeceği

MADDE 18 – (1) (Mülga ibare:RG-19/8/2018-30514) (...) 2022 sayılı Kanun uyarınca bağlanan aylıklar kişinin rızası olsa bile haczedilemez, başkasına devir ve temlik edilemez."

tesekkurler Kalem abla cok faydalı oldu

Üst Alt