Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşında ilk maaş ne zaman itibarı ile başlar?

evran46

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Benim bi sorum olacaktı 3 yıldır beyin tümör ameliyatı sonrası epilepsi hastasıyım .2022 engelli maaşı için başvurdum daha önce kabul görmedi. Nöbetler falan sık sık olunca işten kibarca ayırdılar diyelim.kurban bayramı öncesi tekrar başvurdum ve bu ekim başında geçen haftada onaylandığı söylendi maaşı aralıkta alırsın dediler. Ne kadar alırım e-devlette baktım başvuru tarihi 29.12.2016 yazıyor fakat o kabul olmamıştı tekrar başvurusunda kabul edildi. Bu duruma göre ilk maaşımın ne kadar alabilirim lütfen yardım edermişsiniz? Kalem ablacım bi yardım etsen lütfen

@evran46 e-devletge daima ilk başvuru tarihi yazar. daha önceden başvurmuşsun kabul olmamış. en son bayram öncesinde başvurmuşsun. bu durumda raporunla birlikte bayram öncesinde başvurduysan ve aynı gün başvuru formunu doldurduysan, başvuru tarihin agustos oluyor. aylık başlangıç tarihin de bu durumda 1 eylül olur. aralık'ta eylül + ekim + kasım ve aralık dönemi (aralık + ocak + şubat) olmak üzere 6 aylık toplu ödeme alırsın.

rapor oranını, yaşını ve vakfa başvuru tarihini tam olarak söylersen aralık'ta ne kadar alacağını hesaplayabilirim.

Üst Alt