Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşında raporum %80 olmasına rağmen %60 giriş yapılmış!?

erol dağ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim sizlere bir sorum olacak ben 27.08.2019 sosyal hizmetlere 2022 maaşı için başvuru yaptım.Raporumu % 80 olarak yalnız e devletime baktığımda % 60 rapor üzerinden hesaplama yapmışlar bende hemen vakfı aradım kendilerine dedim ben size % 80 raporla başvurumu yaptım neden bana % 60 rapor olarak maaşı bağladınız . Benim sormak istediğim
1. benim kasım ayı ile birlikte % 80 raporum oldugunda ne kadar maaş tutarı ne kadar.
2.Vakıf bu raporu yanlış işledimiştir dosyaya bakıp halledip size dönüş yapacam denildi.Bunda sorun teşkil edermi yani sözlerinde durup dosyaya bakıp düzeltme yapar mı.

erol dağ

işlemler evrak üzerinden yapılır. evrak bilgilerinizi yanlış girmeleri onların sorunu. rapor oranı konusundaki yanlışlığı düzeltmek zorundalar ve düzeltecekler rahat olun.
e-devlet şifreniz varsa e-devlete girip ödeme miktarında ne kadar yazıyor bana söyler misiniz bi?

%70 ve üstü rapor üzerinden 763,69 TL ödenir.
%40-69 üzerinden ise 509,13 TL

Agustos'ta ilk kez mi başvurdunuz siz? ilk ödemenizi bu ay mı alacaktınız?

e-devlette ödeme miktarında kaç tl yazıyor?

Üst Alt