Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşını 3 ayda değil de ayda bir almanın yolu var mı?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
3 ay beklemek çok zor ilaç parasına yetişemiyorum 3 4 tane hastalık var ezcacı 1 aylık yada peşin diyor ne yapmam lazım nasıl aylıga çeviriz bide 1 aylık almmamız için ne yola girmemiz lazım ben duymuyştum bi ara aylık olarak alınabilirmi diye sordum bi netice çıkmadı

malesef kardeşim 2022 maaşını üç aylık veriyolar beklemekten başka caremiz yok :(

dua et ki 3 aylık alıyorsun bunu Alamayanlar da var hak ettiği halde.Maaşını çekince bir ayda harcamasın olur biter

Orhan bu ayda verilsin lafınızı unutmayın biz engellileri aşırı hatta uykusu kaçacak kadar düşünen hükümetimiz
Sizin bu düşüncenize karşılık hergün verelim ama ızdırap şeklinde bir önlem almışlar.
Bilginiz olsun diye yazdım.
Unutun kardeşim 3 ayda bir alabildiğiniz süreye şükredin sonrası olmayan bir hayal gibi.

artik öyle birduruma geldikki heram maaşlarimiz kesilecek korkusu sardi piskolojik olarak bittik yani eskiden 3 ayin gelmesini umutla beklerdik şimdi beklemeyi geçtik artik kesildimi kesilmedimi korkusu yaşıyoruz hergün ve ne yazikki o içimizi kemiren korku birden çıkı veriyor karşımısa başımızdan aşağı soğuk duş gibi iliklerimize işliyor düşünün bir devletki engellilere bu zülmü yapıyor keyfine göre mağdur ediyor engellileri

Şu an 2022 aylıklarının aylık olarak ödenemsi söz konusu değil. Lakin kamuoyu oluşturupBakanlığa baskı oluşturarak, talep ve eleştirilerinizi ileterek tabiki haklarınıza ulaşabilirsiniz.
ÖBür türlüsü hukumet kendi çalar kendi soyler.
Eger talepleriniz ve eleştirileriniz varsa bakanlığa iletin. tabi kamuoyu oluşturmak, sosyal medyayı kullanmak vs gibi yöntemler önemli bu konularda.

Üst Alt