Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşını E-Devlet sitesinden takip edebilir miyiz?
Etem normalde takip edebilmemiz gerekir yanlız sürekli aşağıdaki gibi çıkıyor. Heralde teknik arızayı bir türlü gideremediler.
(4C 2022 Sayılı Kanun Kapsamında Evrak Takibi
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.)
ben giriyorum aktif olarak görünüyor en son aralık maaşı tutarı gorunuyor 365,30 normalde şimdiye kadar yeni maaşın tutarı görünmesi lazımdı sydvye devredildiği için sanirim bakamiyoruz öğrenemiyoruz durumumuzu.
evrak takip sitesi hala geçerli öyle olmasa bugünün tarihini göstermezdi.ES 2022 Evrak Bilgisi » ES 2022 Evrak Bilgileri(V1003021052)04 Mart 2013, Pazartesi 17:00 mesela
evrak takip daha önceden maaş alanlar için geçerli şuan yeni maaş alanların maaş durumları görünmüyor.e devlete kaldıysak işimiz yaş ikidebir kendi kafalarına göre şifreyi değiştiriyorlar her şifre için 10 tl mi verecez
E Devlete bir kere şifre almakk yeterli 3 ayda bir değiştirmek istersek kendimiz yeni şifre koyuyoruz istemessek eski şifreyle devam edebiliyoruz.
Yanlız 2022 evrak takip te bir sorun var gibi normalde şu ana kadar zamlı şekilde vermiş olması gerekirdi.
Sdyv ye devrolması ile bir hükmü kalmamış olabilir. Sydv nin 2022 maaş sorgulamasını araştırdım sonuç alamadım.
Yarın 0--5 tarihliler maaşlarını çekenlerden evrak takipteki son durumu sorarak öğrenebileceğiz anlaşılan fakat bu konuda bir açıklama yapılmaması çok yanlış.Ne durumda olduğumuzu anlayabileceğimiz bir tek e sgm deki provizyon alıp alamadığımıza bakarak çözmeye çalışıyoruz herşey eziyete döndü.
Birazda kasten bu şekilde davranıyorlarmış gibi durumumuz hakkında bilgi almanın tek çaresi sydv olarak görünüyor. Orayada gidildiğinde neyle karşılaşacağımız meçhul ama bir şekilde zorunlu kalacağız.