Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşını ziraat bankası'na geçirebilir miyim?

bekone

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
5
Iyi günler arkadaşlar bi sorum olacaktı 2022 maaş alıyorum ptt den bunu ziraat bankasına aktara bilirmiyim.

bekone

anladığım kadarıyla şunu sormak istiyorsunuz:
2022 aylıklarını PTT'den alıyordum artık Zıraat Bankası aracılıgıyla almak istiyorum, mümkün mü?

hayır, ablası:)

2022 aylıkları sadece PTT aracılıgıyla ödenir. Ödemelerin hepsi PTT'ye yapılır ve sizler de ancak PTT aracılıgıyla alabilirsiniz.
özetle 2022 aylıklarını Zıraat bankası'ndan alman mümkün değil.

Ptt de para bulunmuyor gidince bekletiyorlar

Ahmet T

iyi halt ediyorlar!

ablası ödeme gununuzde ödemenizi çekmek hakkınız var. PTT size ödeme gununuzde ödemeyi yapmak zorunda.
eger sorun hep aynı şubede oluyorsa şikayetçi olunuz. başka PTT şubeden çekmeye çalışınız.
eger tüm PTT şubeleri ödeme gununuzde ödeme yapmıyor para yok diye başka gün ödeme yapıyorsa bu durumdan şikayetçi olunuz.

zamanı gelince alıyorum para mı ancak bekletmeleri var

Ahmet T

hiçbir PTT şubesi ödeme gununden önce ödeme yapamaz ablası.
ödemeleriniz ancak ödeme gununuzde yapılır. tabi ödeme gununuzun sonrasında herhangi bir gün de çekebilirsiniz.
ama ödeme gununuzden önce hiçbir PTT ödeme yapamaz.

Doğum yılının son rakamına göre ödeme gunleri belirlenmiştir. senin ödeme gunun hangisi ise o gunun öncesinde ödemeni alman mümkün değil.
para çok önceden yatırılıyor ama ödeme gunumden önce ödeme yapılmıyor paramı bekletiyolar diyorsan, yani asıl öğrenmek istediğin buysa, maalesef ödeme gunu öncesinde hiçbir PTT şubesi ödeme yapamaz.

tüm PTT şubeleri ancak ödeme gununde ödeme yapabilir. öncesinde yok.

ancak ödeme gunu hafta sonuna gelenlerin durumu farklı. bu durumda olanlara ya CUma!dan ya da Pazartesi ödeme yapılır. bunu PTT şubeleri yoğunluğu dikkate alarak ayarlar. genelde ödeme gunu cumartesiye gelenlerin ödemesi cuma, pazara gelenlerin ödemesi ise pazartesi yapılır.
onun haricinde ödeme gunu hafta içine rastlayanlar sadece ödeme gununde paralarını alabilirler.

günü gelince alıyorum PTT ye gidince para kalmadı biraz bekliyeceksin diyorlar her gittiğim de değil bazen

Ahmet T

anladığım kadarı ile ufak şubelere gidiyorsun 3 ten sonra gidersen beklersin yada yakınsa merkez şubeşere git genelde 3 civarı gelen mutemetlere paraları veriyorlar sonrada para yatıranlardan toplanan para ile ödüyorlar bir kaç kez bende denk geldim maaş çekmeye gelenleri beklettiler

yaşamak istemiyorum insanlar arasında fazla duramıyorum çarpılmışa dönüyorum@(ben)

Ahmet T

ablacım rapor oranın kaç? eger rapor oranın %70 ve üstü ise 2022 aylığının evde ödenmesi için dilekçe yaz. vakfa gidip aylığının evde ödenme şeklinde olması için dilekçe ile başvur. bu şekilde aylığın eve getirilir PTT tarafından.
ama rapor oranın % 70 altında ise PTT'de beklemek zorundasın maalesef. PTT kartı bu işi çözer mi bilmiyorum. PTT kartı olan arkadaşlar lütfen bu arkadaşa yardımcı olun, fikrinizi yazın.
PTT bankamatiklerde bu şekilde sorun olmuyordur herhalde. de bilmiyorum ben bu işi.

Son düzenleme:
Ben ptt kartımla ziraat atm sinden para çekebiliyorum vede hicbir ücret kesmiyor bence bunu deneyin

Merkezi ptt lerde sıra fişi alırken engelli bölümünden fiş alın saniyede sıranız gelir ve beklemeden paranızı alırsınız. 2.ptt kart ile birtek bozukları alamazsın diğer tüm maaşını çekebilirsiniz. Bozukluk kalıyor o bozukluklarıda gelecek ay bütünleyip size iade ediyor.. SAKIN önce kartı alıp parayı almadan atm başından ayrılmayın!

PTT kart ile ziraat ve vakıf atm lerinden kesinti olmadan çekiliyor,

Not: halkbank atm sini daha denemedim,

Cevabınıza teşekkür ederim lakin dikkat ederseniz şahsım olarak yalnızca ptt deki işlemlerden bahsetmişidim.

Üst Alt