Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşının Kesilmesini İstemiyorsan İmza Kampanyasına Katıl

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Bildiğiniz üzere gelir testi yeniden yapılıyor ve hemen hemen herkesin maaşı kesilecek. Buna bir dur dememiz gerekiyor. Dünyanın en büyük imza kampanyası sitesi change.org da detaylarını belirttiğim bir imza kampanyası başlattım. Eğer sende engelli maaşının kesilmesini istemiyorsan bu kampanya linkine tıkla ve üye olmadan bir kere oy ver. Bize engeli olan olmayan herkesin destek olmasını bekliyorum. İmza kampanyası linki : https://www.change.org/p/turkiye-bu...lan-gelir-testi-kaldırılsın?just_created=true

arkadaşlar duyarlılık gösterip imza attın?

Listemdeki bütün derneklere, parti temsilcilerine, şöhretlere gönderdim.

Desteklerinizden dolayı teşekkürler . eğer bu sitede basarili olursak hakkımızı alırız Engelliyiz diye savunmasız değiliz arkadaşlar bu konuyu gören admin editör mod veya üye hic farketmez engelli engelsiz herkesin yardımına ihtiyacımız var. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.DipNot : Biz engelliler olarak bu sitenin sahibi duyarlılık gösterip konuyu sabitlemesini bekliyoruz . konu diğer konuların arasında uçup gitmesin.

imza kampanyasına herkes katılım göstersin sosyal medya ve diğer kitle iletişim araçlarını kulnarak kitlelere ulaşmak ve bir kamuoyu oluşturarak engelli bireyleri ekonomik ve sosyal anlamda aileye bağımlı kılan ne hukuksal nede vijdanı açıdan etik hiç bir yanı olmayan bu düzenlemeyi değiştirlmeli ve engeli bireyin gelirini baz alan bir düzenlemenin çıkması için çaba göstermeliyiz herkes üzerine düşeni yapsın yoksa yüzbinlerce insnanın maaşı gasp edilecek .....

Arkadaşlar çok az destek var yahu . lütfen biraz gayret gösterin çevrenizdeki insanlara da imza attirin

2022 Maaşları Gelir Testi Kaldırılsın [Başlattığım Kampanyaya Katılım Arttı]

Merhaba Arkadaşlar 600 e yakın kişi ile kampanyayı imzalamış bulunmaktayız. Fakat yeter mi yetmez. İmza ne kadar çok olursa sesimizi o kadar çok duyurup dikkati o kadar çok üzerimize çekeriz. Cesaret edemezler arkadaşlar bize karşı çıkmaya cesaret edemezler çünkü biz savunmasız bireyleriz...

Ha gayret diyerekten imza kampanyasına daha fazla destek bekliyoruz. Aşağıdaki linkten imza atabilirsiniz

https://www.change.org/p/turkiye-bu...ı-bağlanırken-yapılan-gelir-testi-kaldırılsın

seca arkadaş verdığin linkten imza kampanyası çıkmmıyor açılmıyor sayfa kalem hanımın verdıgı llinkide ben hiç bır zaman açamadım ne yapacam başka bi çeresi yokmu bunun açılmasının

Sude kardeşim bu sitedeki bir arkadaşla facede arkadaş ol o sana linki yollasın ozaman link açılıyor imzalarsın arkadaşlarınada imzalatırsın

1000 mi oldu bız bunu gondere kadar maaş gıdecek..

Son düzenleme:
Sude hanım ben meil adresine mesaj yollamasını bilmiyorum ancak faceden yapabiliyorum isterseniz arkadaşlık istegi yollayın mesajı atınca faceden beni silersiniz

Bugün itibariyle 743 Kişi İmza Kampanyasına Katılmıştır. Daha fazla katılım için yapabileceklerimiz.

* Linki kopyalayıp telefon rehberinizdeki kişilere açıklayıcı bir anlatımla gönderip imza kampanyasına katılmalarını sağlayabilirsiniz.
* Yine linki facebook twitter instagram gibi sosyal medyadaki kişi listenizdeki kişilere mesaj yoluyla veya sosyal paylaşım yoluyla ulaştırabilirsiniz.
* Linki 1. Derece akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza imzalatabilirsiniz.

Bu şekilde yaparsak emin olun kısa zamanda yüksek sayılara ulaşırız arkadaşlar.

selamlar bende 2022 den yararlanmak istiyorum %48 engelim var gssk sigorta prim borcum birikmiş çalışmıyorum derdimide anlatamıyorum kaymakamlığa dilekçe yazdım sonuç alamadım ne yapmam gerekiyor 2022 den yararlanmak için yardımcı olursanız sevinirim..

fidel, GSS gelir testi yaptırmış mıydın vakıfta peki?
ayrıca şu sorularımı cevapla yardımcı olabilmem açısından sana:
1. Hanede kaç kişi yaşıyorsunuz?
2. hanede yaşayanların toplam aylık geliri ne kadar?
araç, ev, tarla vs varsa belirt lütfen.

Arkadaslar bisorum olcak bu imzaya sadece epostası olanlarmı katılıyor yoksa kendi epostamla ailem adına imza atabiliyormuyuz.acil cevap lütfen

1 e-postayla bırkez sayılır xxx yazıp bıle gondersenız sıstem onu saymaz yanı farklı e-posta alıcaksınız gmail hotmail yandexmail farketmez..

Kampanyaya destek çok azaldı . bu şekilde haksızlığa boyun eyecegiz galiba arkadaşlar

Üst Alt