Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşının yattığı gün vefat eden babamın maaşını alabilir miyiz?

42mustafa42

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bir sorum olacaktı babam 2022 engelli maaaşı alıyordu son yatan maaşı 07.06.2017 tarihinde hesabına yattı ancak babam 07.06.2017 tarihinde vefat etti şimdi bu parayı biz alabilirmiyiz hakkımız varmı almaya ?

Basınız sağolsun 7.6.2017 den sonraysa almayın derim, pesin ödeme oluyor martta (Nisa, Mayıs, Haziran) ödendi Haziran ayında (Temmuz agustos Eylül) ödenir.

tşk ederim yani bakmadan parası alınıyor sizin dediğinize göre yanlış anlamadım umarım ?

42mustafa42 7 haziran'da ödemesi PTT'ye yattıysa o maaş babanın hakkıdır. peşin ödeme olduğu için geri istenmez. lakin o parayı çekme imkanınız var mı? biliyorsunuz ödemeleri ancak hak sahibi çekebilir o da o gün vefat etmiş. babanızın kartı vs yoksa kendiniz çekemiyorsanız o parayı ilgili kurumdan alma şansınız yoktur. ama babanızın kartı vs varsa çekebilirsiniz tabi

kalem hanım para ptt yattı ptt kartıda vardı kartı babam yeni çıkartmıştı eve şifresini yazmış ama yanlış şifre yazmış kart ile çekemiyoruz

sosyal yardımlaşma kurumuyla görüştüğümde parayı almaya hak kazanmışsınız dendi varis olarak ölüm belgesiyle birlikte bizden dilekçe istendi abim annem ben dileçke verdik hesap numaraları verdik 2 ay oldu para hesabımıza yatmadı kurumla görüşüyorum ama net bir bilgi veremiyorlar

bende diyorum kuruma bu para hakkımız değilse almak istemiyoruz hakkımız ise alalım ama onunla ilgilide birşey diyemiyorlar yani kimse birşey bilmiyor konuyla alakalı.bende konuyla alakalı bimer yazı yazdım bakalım ne cevap gelicek...

@42mustafa42 yok rahat olun. yukarıda yazdığım gibi o para babanızın hakkı. ama ben varislerini unutmuşum:) siz zaten gereken işlemleri vakfın rehberliği ile yapmışsınız.

babanızın varisleri olarak o parayı alabileceksiniz. ama beklemeniz lazım. keşke kart işini çözebilseydiniz uğraşmak zorunda kalmazdınız. neyse olan olmuş artık kurumdan alacaksınız kendiniz çekemediğinize göre.

yorumlarınızdan dolayı tşk ederim melek hanım herşeyin hayırlısı bakalım ne zaman yatacak para hesabımıza..

42mustafa42 ne zaman ödeme yapılır inanın bilemem. vakıftan sık sık takip etmeye çalış.

Üst Alt