Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşınızı aldığınız PTT kart'la alışverişte yapabileceksiniz

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Selam. Ben bugün ptt kart için başvuru yaptım ve şifremi aldım. Bana önce 1 ay içinde maaşını ptt kart ile çekmelisin dedi sonra tekrar bir sorayım dedim çünki alışverişlerde de kullanılacakmış bu kart onun için tekrar sordum 2 ay para duruyor ptt kart hesabında dediler. Yani pttkarta yatan maaş 2 ay için de kople bitene kadar çekilmesi gerekiyormuş. Bilgilerinize arz eder iyi günler dilerim..

slm arkadaşlar bu 2022 ptt kart hangi şartlarda alabiliriz,mesela özürlü vekaletini verdigi %95 özürlüye verirlermi yoksa vekaleti alan devamlı gidip ptt den parasını mı çekecek,kısaca kart alma imkanımız nasıl taleptemi bulunacagız yoksa kendileri gönderirmi bazı arkadaşlara göndermişler..

ptt karta üye olup kart olmadan da paramızı normal eskisi gibi çekebilecekmişiz sordum.. Ama tabii atm'den değil ptt şubesinden.

Biri beni aydınlatabilirmis sorularım sunlar
1)Ptt kart için nasıl basvuru yapcam anlatırmısınız
2)Her atm den para cekebilcekmiyim ptt kart alırsam
3);Okulum konyada ailem ankarada hangi ildeki postaneye basvuruyum?2 haftada bi hafta sonları ankaraya gidiyorum

Okulunun ordaki merkez pttye başvur.
PTT Atm'lerinden paranı çekebilirisn.
Alışverişte kullanabilirisn.
Yalnız paranı 2 ay içinde komple atmden çekmen lazım.

PTT Kart aldıktan sonra kartsız 2022 çekemezmişiz? PTT Memuru söyledi..

PTT memuru ptt kart aldıktan sonra bu kart olmadan 2022 maaşını çekemezsin dedi. Şimdi benim evime atmsiz küçük ptt 7 dakka yürüyerek varıyorum. ATM'li ptt şubesine ise önce 15 dakka yürüyüp sonra otobüse biniyorum öyle varıyorum. Ben de yeni ptt kartı yaptırdım. Şimdi acaba kartım olmadan evime yakın olan ptt'den nüfus kağıdımı gösterip maaşımı çekemeyecek miyim (o ptt'de atm yok)? İlla uzak yerdeki atmli ptt şubesine mi gitmem gerekiyor?

2.sorum abim ona ilk gün posta ile gelen ptt kartını ikiye katlamış ve kartın ortası çizik. Haliyle kayıt yaptırmak için ptt'ye gitti ve kayıt yaptırdı ama ptt kart'ın şifresini okuyucu görmedi defalarca denedi olmadı ve haliyle ptt kart şifresi alamadık. Haliyle abim bize yakın olan ptt şubesinden nufüs cüzdanını çekerek parayı alabilir mi? Ptt kartına sadece kayıt yapıldı kart yıprandığı için şifre alınmadı . Bu durumda ptt kartsız abim 2022 maşını nufüs cüzdanını göstererek alabilr mi? Ptt karta kayıt yaptırıp şifre almamak 2022 maaşını almama riski taşır mı? İyi günler iyi pazarlar..

başvuru yapmak gerekiyormu kart için herkesin adresine gönderiyorlar diye biliyordum ben ama ? yanlışmı başvuru şart mı?

benim ptt kartım bugün bana ulaştı şifremi pazartesi günü gidip alacağım kredi kartı olarak kulanabilmem için herhangi bir yeri aramam gereklimi yoksa direk alışveriş yapabilirmiyim limiti nasıl öğrenebilirim

banada geldi geçen haftalarda ama nasıl kullanacam alışverişlerde bende bilmiyorum ??????????????????????????????????

OzİStar;

Başvuru gerekmiyor 2022 den yararlanan herkese otomatik olarak gönderiliyor, ben başvurmamıştım ama kartım geldi.

ptt ye mail. attım kredi kart gibi kullanmam için şöyle bi cevap geldi
14.04.2012 tarihli e-postanız incelenmiştir.

Tarafınıza gönderilen kartınızda bakiye olduğu sürece kartınızı alışverişlerde kullanabilir, bakiyenizin olmadığı durumlarda da kullanabilmek için ek hesap açtırmak üzere işyerlerimize müracaatta bulunabilirisiniz.

Her zaman PTT hizmetlerini tercih edeceğinizi ümit eder, şimdiden teşekkür ederiz.

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
PARASAL POSTA İŞLETME DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Finansal, Ticari ve Sigortacılık İşl. Mev. Şubesi Müdürlüğü
Adres :Sanayi Cd. Kızılbey Sk. No:4 Kat:5 06101 Ulus/ANKARA
Faks :0312 509 36 66
www.ptt.gov.tr
!x-usc:cid:image001.gif@01CD1BE7.921D9520

Arkadaşlar bu PTT kart kredi kartı olarak kullanılabilirmi ?

Evet arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. 2022 aylığı alıyorum.. ptt kart geldi bana.. bi yerde okuduğuma göre bu ptt kart kredi hesabı filan açarsak kredi kartı gibi kullanabiliyormuşuz.. öylemi yoksa yalan mı ? Teşekürler

Üst Alt