Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşıyla ÖTV'siz araç alınabilir mi?

dua20

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
sayın adminleirm nereye aşcagımı bilemedim konuyu 2022 maaşı alan bir kişi mesela 1130 miktar alan maaşlı sıfır araba alabilirmu devlet ÖDT KDV OLAYINI kendileri ödedigi icin bana yardımcı olurmusunuz acaba

ben sıfır araba alabilirmiyim acaba oran yüzde 80 ödemesi nasıl oluyor 0 arabanın malulen emeklilere veriliyormu 0 araba

ercan arac alırsan aracın kasko/rayic bedelinin 120'de biri gelir olarak dikkate alınacak. Bu yuzden araç alaırken bunu göz önünde bulundur. tabi ki sıfır araç alabilirsin. Şu forumda yaz arkadaşlar sana yardımcı olsunlar:http://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/

L
akin araç alayım derken 2022 den olma hesabını iyi yap. bir de malulen emeklilik demişsin. sanırım aldığın 2022 aylığından bahseidorsun? Yoksa malulen sgk'dan emekli mi oldun? hangisi?

yok abla malulen yani 2022 aylığı emekli oldum ücydan üc aya

ya abla bu 0 araçların arbaların ödemeleri nasıl oluyor aydan ayamı yoksa üc aydan üc ayamı

Ercan valla hiç aracım olmadı ve araçlar hakkında bilgim yok ablam. Bir otomobil bayisiyle görüşüp bilgi alabilirsin ya da otomobillerle ilgili forumda arkadaşlara sorabilirsin bu konuyu.

Üst Alt