Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşları ile ilgili 25.01.2013 tarihindeki genelgeyi protesto etmek için...

thesecret

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın Arkadaşlar,

Bir Engelli yakını olarak 2022 maaşları ile ilgili son genelge ile yapılan haksızlığa tepki olarak naçizane bir fikrim olacak. Fikrim şöyleki türkiyedeki tüm gazetelerin köşe yazarlarına mail atarak tüm gazetelerin köşe yazılarında bu konuyla ilgili bir köşe yazısının aynı tarihte tüm gazetelerin köşe yazılarında yer almasını sağlamak. Site yöneticileri veya vakti olan arkadaşların böyle bir çalışma içerisine girerse çok büyük çapta bir duyuru yapmış oluruz.

Arkadaşım neredeyse tamamına e mail gönderdik iki gazeteyle bizzat telefonda konuştum ilgisiz kaldılar yada konuyu anlatmama ve daha önceden gelen aramalar ve meillerden dolayı bildiklerini sölediler fakat benim görüşümce gayet normallmiş gibi davranıyorlar.
Hatanın en büyüğü bizde pc başından yapabileceklerimizi birçok kardeşimiz yapmasına rağmen yetrince organize olamayıp bir gövde gösterisi yapamadık.
Bunu gören hükümette geri adım atmadı hatta benim görüşümdür mayıs ayına kadar bitmesi gerken eskiler dahil tamamı kontrolden geçecek konusunu uzatarak 1 yıla çıkardılar zaman bölerek kısım kısım ve idda ediyorum haklı haksız e sgm üzerinden bizleri bitirecekler.
Basın küçük detay haberlere verdiği önemi bizim durumumuza göstermedi. İlla ciddi ve rahatsız edici can yakıcı birşeylerin olmasını bekliyor.

abi o zaman engelliler derneklerinir ilgili makamlara siyah çelenk göndermesini sağlıycazv. Ve bunu tüm şehirlerdeki derneklere aynı tarihte yapılmasını iletmeye çalışıcaz. Sanırım bu da etkili ve haber olacak protesto şeklidir.....

Üst Alt