Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşları kesilecekmiş!?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
110
kimilerin maaşı kesilecekmiş yakınlarıma söyledim yok bea devlet bağladı sana o maaşı kesmezler dediler bilginiz var mı

Kesildi mesela benim ki dostum. Bu hane geliri denen saçmalık yüzünden. Allah'a havale ediyorum bu kararı alanları

artık denetimler arttı 10 yıldır arayan soran yoktu benimkinide kestiler bütçe sıkıntıları var belli ...

Ahmet T

maaş bağlanırken şartları tutarken sonradan şartları tutmayanlarınkı kesiliyor benimde kesildi.şartların tuttuğu sürece kesılmez.önceden sadece engellının gelrıne bakılırken artık hanedekılerın gelırde hesaplanıyor.2018 yılı itibarıyle aile kişi başı geliri 483,63 lirayı geçenler kesiliyor.

Maaş alma şartlarını karşılıyorsanız kesmezler.. Mesela hanede kişi başı geliri muhtaçlık sınırını aşarsa 2022 aylığı kesilir.. Aşmazsa kesilmez..

kesileceği nasıl hesaplanıyor mesela 6 kişiyiz bir evde kardeşler okuyor. anne baba asgeri ücret çalişıyor kesilmez dimi

hane halkının ortalama geliri, devletin belirlediği ortalamayı geçiyorsa kesilir..
üzerinizde belli sayıda mal mülk varsa, veya mal mülkte artış yaşanmışsa yine kesilir..

mhrrd

siz 6 kişisniz .2022 de gelir sınırı 483,63 lira bunu 6 ila çarpacan. 483,63 x 6 : 2901,78 lira. ve anne baba asgari ücretli bu durumda anne ve babanın geliri 3200 lira olacagından size 2022 maaşı bağlanmaz.

bu hesabı sadece anne ve babanın maaşına göre hesap ettım.bundan baska herhangi bir gelriniz varsa onlar da eklenir eklenemden geçiyorsunuz sınırı.eğer başka herhangi bir geliriniz yoksa ve oturdugunuz evde kiracı isenız kira emsal bedeli gelirden düşülür.kiracı olup ödedıyınız kirayı hane gelirden düşerler ve kalan mıktar 2901,78 liradan az ise 2022 maaşı bağlanır.

benim maaşta kesildi evde tek kalmam gerekiyormuş

Geçmiş olsun, gelir kişi başı 609 tl yi geçmiş

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
1600 tl fena degil

gelir kıriteri kaldırılsın tatlısese maaş

@demetgul ilçe müdürüne dikkat et ayaga kalk diger seferinde:D:D:D

Son düzenleme:
Arıycam da dk yok yarın dönüyor ozel mesajın da kapalı

Üst Alt