Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşlarının aydan aya verileceği doğru mu?

hakan sönmez

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 2022 maaşlarının artık aylık verileceğini duydum bu konuda bir bilgisi olan varsa bana ulaşsın lütfen böyle bir şey varmı bilginiz varmı

2022 engelli maaşı ben kendimi bildim bilesi aylık olarak verileceği söylenir ama bu hep söylemlerle kulaktan kulağa duyum olarak kaldı yetkili ağızlardan böyle bir açıklama gelmediği sürece kimseye inanmayın arkadaşlar artık tipik 1 nisan şakası gibi hal aldı bu 2022 engelli aylıklarının aylık olarak verileceyi :)

yıl 2022 olur hala 2022 maaşları aylık olarak ödenmez çünkü maaş alan kimse olmaz.%100'ün maaşı kesileceği için

2022 aylıkları maaşları aylık olacakmı

arkadaşlar 2022 maaşlarımız aylık olacakmış gibi haberler duyuyorum aslı varmıdır yoksa yine millete tesellimi veriyorlar aylık olması bence zor amma bilen varsa yazsın ağrısız günler dilerim...

Yine kulaktan duyma ve uydurmadır. 3 ayda bir zar zor veriyorlar zaten. Birde aylık vermeye kalkarlarsa kalpten giderler. Bence yine söylentidir.

2022 maaşı aylık oluyormu

engelli maaşında değişiklik var haberlerde okudum

ne gibi degişiklik biraz acıklamaları yazsaydın bize bilgilerdik hic olmassa

sosyal yardımlar net te öyle yazıyor bugün haberiyle

evde bakım maaşı alanlar kızmasında niye onlara her ay maaş veriliyor engellilere 3 ayda bir veriliyor .anlamıyorum çünkü akla mantığa sığmıyor çünkü çok saçma . artık aylık olsun 2022 maaşları .......... :s

Üst Alt