Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşlarının ekstresini nasıl ve nereden alabilirim?

yolcugenc

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bana Yardım Edecek Birileri Vardır İnşallah Şimdi Ben 2022 Engelli Maaşına 10.06.2009 tarihin başvuru yaptım ve şuan halen alıyorum şükür 2009 dan 22017 kadar 31.660 tl almışım şimdi bana bunun 2009-2017 arası 3 ayda yatan para ekstrası lazım onu nasıl bulurum 3 kere rapor değişikliği oldugu için maaş dalgalanma oldu düştü yükseldi düştü gibi bana bunun ekstrasını nasıl bulurum ptt geçmiş 1 yılı veriyor yardım edin pls.

yolcugenc PTT 1 yıllık veriyorsa ona razı ol. gerisini alman zor. ta 2009'dan bu seneye kadar olan ödemelerin dökümünü ne yapacaksın sen bakalım?

bulamazsın ablam. sıkıntın neymiş? söyle bi.

ablacım ta 2009'dan itibaren sana ödenen 2022 aylık ödemelerinin dökümüne niye ihtiyaç duyasın ki anlamış değilim. e-devlette sana ödenen tüm para yazıyor zaten.

Ablacım 2009'dan 2013 Yılına Kadar Maaşımı Biri Çekiyordu Bana Bu Hafta Ödeyecekti Borçunu Toplam 17-20 Bin Arası Ödeyecek Alan Kişi İtiraz Ediyor Ondan Dolayı Ekstra Çıkarmam Gerekiyor

yolcugenc böyle bir şeyi nasıl yaptın be ablası:(
maalesef 2009 yılndan itibaren sana ödenen 2022 aylıklarının dökümüne ulaşamazsın.
ancak e-devletten yazan toplu parayı gösterebilirsin. orada yanlışlık yok. 2009 yılından itibaren sana ne ödendiyse toplam para orda yazıyor. e-devletteki yazan bilgi doğrudur. bu güne kadar sana ne ödendiyse kuruşuna kadar yazıyor e-devlette.
yahu sen nasıl yaparsın böyle bir şey? nasıl izin verirsin aylıklarını çekmesine!

Üst Alt