Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 mart-haziran maaşı alıpta biten var mı çok merak ettim!?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
benimki bekleyiş uzun sürüyor ama 3 ay zor bir süreç oldugu için eczane ve diger ihtiyaca gitti ve para azaldı tükendi gitti ama yakında bizde tükeneriz .hiç olmasa olmaz bunuda alamayanlarda var halimize çok şükür diyip yolumuza devam edelim ..teşkkürler,saygılar,sevgiler,,,,,,.....

evet benim bir hafta olmadan bitti ama bu sefer sıkı tutucam

3 aylık maaşla geçim yapmak çok zor ben böbrek nakiliyim iş bulamıyorum nakıl olduğumdan beri işkurdan hayır yok

2022 maaşı bir engelliye neden verilir ve engelli çalışabileceği bir iş bulduğu zaman 2022 neden kesilir ? Bİr engellinin 2022 alabilmesi için ayda 250 liradan fazla para kazanmıyor olması lazım.Ya 260 lira kazanıyorsa..

engelinin geçimi için verilmediği aşikar.destek için veriliyorsa peki 249 lira kazanan desteği hakediyor da 251 lira kazanan neden hakedemiyor ? 2 lira fazla kazanarak hayatını kurtarmış mı oluyor

ronaldo7;
sen nerden bılıcen o 2 lira neler neler alınır.saymaya kalkam sayamam .bozdur bozdur harca. :DHem ne demiş şair - biz ne bilek beğim büyükler bilir.

Üst Alt