Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022, nafaka, 79 ytl aylık gelir..? [Soru]

blueboyfe

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Ocak ayı da 2022 maaşına % 90 cp li oğlum adına başvurdum. Evraklar 8. ayda Ankarada işleme alınmış. Net sayfasında öyle yazıyor, Bekliyoruz !
Ancak özürlü bağlanması için aylık gelirin 79 ytl den az olması diye kanunda bir madde buldum, bu mıktar arttı mı bu seneki memur zamlarından sonra ?
Çünkü boşandıgım eşime mahkeme çocuk için 100 ytl nafaka bagladı, dosya da temyızde, henüz sonuçlanmadı. Bizim başka bir gelırımız olmadıgından ve bu alınıp alınmayacagı meçhul nafaka yüzünden oğlumun maaşı başlamayacak mı ?

79 ytl gelir rezaleti nedir Allahaşkına, bir büyük tüp afedersiniz 50 ytl :((

evet dediğiniz gibi hiç bişey 79 YTL dediğin inşallah Halkanın bir yerlerinde bir yanlışlık vardır ve Düzelir sizler için daha hayırlısı daha güzelini Rabbim nasip eylesin

o 79 lira artık kişi başına düşen gelir 85 ytl olarak degiştirildi ama şuan böyle bir geliriniz mevcut degilse sorun olmaz..

İnanın yorum yapamıyorum. Merakla sonuca dair sizden gelecek haberi bekliyorum ben de..

Mehmet Yalçın' Alıntı:
o 79 lira artık kişi başına düşen gelir 85 ytl olarak degiştirildi ama şuan böyle bir geliriniz mevcut degilse sorun olmaz..
Şu anda 82,32 YTL

Bence 82,32 ytl'lik kriteri fazla kaale almıyorlar.Bu sadece kendi fikrim...

pardon 82 lira haklısınız özür dilerim 85 yazmışım düzeltiyorum 82 lira..

slm

aylık evde baba oğul bizim gelırımız ,kişi başı mı 82 ytl yı geçmeyecek ? yoksa 2 kişi toplam mı geçmeyecek ?nasıl yanı ? bilen yokmu arkadaşlar

kişi başına düşen gelir 82 lirayı geçmeyecek..
kısaca şöyle;
anne: ev hanımı
baba: 500 ytl
çocuk: gelirsiz

demekki toplam gelir 500 lira ama kişi başına düşen gelir bütün ne ad altınd olursa olsun kişi sayısına bölünmesinden sonra ortaya çıkan rakamdır yani 500/3=167 lira gibi......

evrak takibindeki gelişmeleri sürekli bizimle paylaşırsanız sevinirim yardımımız dokunur insallah hayırlısı bakalım

slm

Oğlanın hastalıgı ve kımsesızlıkten işsiz güçsüz kaldım, kişi başı aylık 82 ytl ıle yoksa bu maddeyı koyanlar kendılerı geçınsın bakalım, bizlerde karşılarına oturup seyredelım. Allah büyüktür.

KİŞİ BAŞINA 82 YTL / ATOM BOMBASI

Arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla, 18 den küçüklere Özürlü maaşı bağlanması için Hanede oturanların kişi başına gelirinin 82 ytl den az olması gerekiyormuş.

Bu maddeyi bu kanuna yerleştirenleri tebrik etmek lazım, bedavadan özürlü ve ailelerine üzerine atılmış ATOM BOMBASIDIR BU !

Çünkü AİLENİN KİŞİ BAŞINA AYLIK 82 YTL DEN AZ GELİRİ VARSA ZATEN ÖLMÜŞTÜR, YAŞAMIYORDUR ! :)

Ancak 8.137.000 özürlü ve ailesine rağmen, Seçimlerde 1 veya 2 mılletvekılını zor soktugumuz için meclise hata bizlerde ! Değil milletvekili ÖZÜRLÜLERİN KENDİNE AİT BİR PARTİSİ OLMASI GEREKİR.

parti kurduk diyelim bize bu millet oy vermez ben hic inanmiyorum :roll:

Üst Alt