Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 ödeme emri olmadan toplu paramı bankadan çekebilir myim?

koray26

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba benim 2022 maaş başvurum onaylandı önline ödeme 26.7.2012 olarak gözüküyor benim ev adresim kısa bir süre önce değişti henüz adres bildirimi yapmadım eve gelecek olan ödeme emri evrağı eski adresimde olmadığım için bana ulaşamıyacak ben toplu paramı bu evrak olmadan çekebilirmiyim birde bu evrağn bana ulaşmaması bir sıkıntı yaratırmı adres bildirimini toplu paramı aldıktan sonra yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

sorgulamada gördügün ücreti ceke bilrisin ama şunu söleyim kolay kolay o parayı vermiyolar orda onaylamış gözüküyo bir türlü vermiyolar 22 emeklisi arkadaşımdan biliyorum onaylanalı 1 ay oldu hala vercekler maaaşı hesabı gecince paranın orda gözüken kısmını alırsın

bankaya paranın yatma süreci uzun sürüyor sanırım dün gitim sorgulatım bankadan yatmamış henüz benim tam olarak merak ettiğim adres değişikliğim oldu kısa bir süre önce şimdi maaşım bağlandı ama henüz adres bildirimi yapmadım ödeme emri evrağı eski adresime gittcek bana ulaşamıyacak o evrak olmadan paramı t.c numarası yada emekli sicil numarası ile çekebilirmiyin.. eğer bu konuda sıkıntı yaratmıyorlarsa bekleriz geçte olsa yatar toplu para .

bulunuzdunuz ilin valiligine gidin adres bilgilerini güncelletin bide o sıkıntı olmasın öle veya böle alırsınız biraz sabır

adres bilidirmi sanırım direk ankaraya kuruma yapılıyor o biraz zaman alır toplu paramı çektikten sonra yapcam adres bilidirmini umarım sıkıntı yaratmazlar bankadan tşk ederim

Üst Alt