Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 özürlü maaşımı alamıyorum..?

yusuf.k

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adı:Y....Soyadı:K.....
T.C.Kimlik No:5xxxxxxxxxxEmekli Sicili:9xxxxxxxx
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:SAKATDurumu:AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:20/7./19.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:19.07.2012Online Ödeme Tutarı
:1576.12
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):225.16

sgk nın evrak takibinde bu çıkıyor. Ama ziraat bankasına daha dün uğradım para yok diyorlar. ne yapmalıyım.şimdiden teşekkürler.

hemen vermezler yusuf.k Emekli sicil no ve tc kimlik no ile gidip 15-20 gün sonra ziraat bankasına uğrayıp sor

online ödeme tarihi 19.07.2012 yazıyor kardeş. bu tarihten itibaren 20 günden fazla oldu. bi de eve bi belge falan gelecek mi daha gelmedi bişey

cevap lütfen arkadaşlar

arkadaşlar benim online ödemem 25/07/2012 idi ziraat bankasından 17/08/2012 tarihinde aldım.maaşım 13.nde yatmış ama banka paranın yatmadıgını söyledi bende bana gelen kagıdı gösterdim.paranın yattıgını o zaman söledıler. Size tavsiyem sgk kamu emeklileri servisine sormanızdır.ben para.nın yattıgını ordan öğrendim

arkadaş emekli sicil nosunu gösterin banka memurları gelmedi diyo çıkıyo sgkdan yatmışmı kontrol edebilirsiniz.

Üst Alt