nekadar peki bülent abi 3 ayda olan ücret ayrıca benim hastalığım ben 27 yaşındayım askerliğimi yaptım ama zor şartlarda yaptım askerden önce ilaç kullanıyordum psikiyastri doktoru askerlik yapamassın dedi askere gittim hakikatende sorunlar yaşadım gerek zihnen gerek mantıken çok kırdılar alaycı oldum ben nerde olsam alaycı oluyorum cocuksu gibiyim fikir üretemiyorum bu yaşıma geldim başarılı olamıyorum araba süremiyorum insanlardan kaçıyorum kendi içime kapandım bazen kimse olmadığı zaman odama girer saçma sapan hareketler yaparım bazende hayatta basarılı olamadığım için ağlarım işyerlerinde çalısamıyorum çalısıyorum ama zorlukla zihnen zor oluyo ayku olarak bu hastalık bende 7 8 yaslarından beri ufaklımda yasadığım travmalardan oldu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidiyorum orda doktor eczalılarla anlasmalı oldu için para kazanma derdinde yıllarca ilaç dayıcak bana yıllarca bana gelip gi,decen dior köle gibi devleti nasıl inandıracan dior ben normal bir hastaneye gidecem akıl hastanbesine gitmicem olur dimi diyeceğim şuki hocam bana maaş bağarlarmı heyetten talep edebilirmiyim ben bunu cvaplarsanız mesajımı çok makbule gecer bülent abi.