Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Şubat ayı evde bakım aylıklarının ödenmesi

tarsuslu69

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Dün e devletten baktığımızda kayıt Bulunamadı yazıyordu, az önce baktık ocak ayı bilgileri görünüyor. Başlangıç 1.12.2021, bitiş tarihi 31.12.2021 yazıyor. Bu neden böyle? Bilgisi olan var mı?

Evet kayıt bulunamadı yazısından sonra normalde yeni maaşlar gücellenirdi.. Bugün değişik birşey oldu.. Bu Gece yada yarın güncellenir

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet, diğer sitelerde de aynı konu işlenmiş. Sıkıntı yok. Teşekkür ederim.

Son ödeme tarihi 15.2.2022 yazıyor. Bakım maaşı bir önceki ayın maaşı olduğu için muhtemelen ocak ayının maaşı olduğu belirtilmiş orada.

E devlet te görünüyor şubat ayı maaşı 2354 TL

Bende güncellenmedi dünkü sıkıntı devam ediyor geçen ay ki miktar ve tarih yazıyor

Arkadaslar evde bakim guncellendimi acaba bende en son algim tarih bitis tarihi ve baslangic tarihi yaziyor her tarihin altindada sifir rakamlar var bu nedemk acaba

ENSON ALDİGİM 07 012022 BASLANGİC 01 12 2021 BİTİS 31 12 2021 ALTLARİNDADA SİFİR RAKAMLAR VAR NEDİR ACABA

Cumartesi günü Güncellenmişti.. 2.354 lira

Egemen123
evet.ebmde maaşlar 1 ay geriden geliyo.mısal ocak maaşı şubat şubat maaşı martta yatıo böyle takıp edıo ödeme
şubat (bu ay) 2354 tl ebm çekecegız.sistemde görünüo yanı zamlı olarak alacagız

.mka bizde halen güncellenmedi geçen ay ki duruyo ne sorun olmuş olabilir sizce?

Bugün pazartesi günü.. Eğer bugün sisteme yüklenmişse gece edevlette görünebilir

Biz her zaman aldığımız tarihte dün aldık... 2354 lira

Ben bu işten bir sey anlamadim bende niye 3200,80 TL yazıyor

Benim annem iki bakıcı maaşı alıyordu bir kardeşimin e devletten görünüyor diğeri görünmüyor durum nedir acaba bilen var mı ?

harmangyln
görünenın bilgilendırme yerınde ne yazıo görunmeyenın bilgilendırme yerınde ne yazıo.ya da görünmeyende hiçmi bişi yazmıo veya bilgilendırme sayfasımı açılmıo

büyük ihtimal bilgilendırmede aksaklık vardır.durumda değişim olmadıysa birine verilip diğerine verilmemzlık edılmez.büyük ihtimal her ikisinin ebmsınıde alırsınız.sıkıntı oldugnu düşünmuom

Evde Bakım Yardımı Ödeme tutarı yüksek gözüküyor

a7sj0vs.jpg
[/url]
Annem üzerinden alınan Evde Bakım Alıyorum Ancak tutar neden asgari ücret miktarında anlayamadım

Ya yanlışlık yada içeri de paramı vardı çekilmeyen geçen aydan kuruma sorun

Hayir biz her ay çekeriz düzenli olarak ve bu ay 4200 tk yatti

Arkadaşlar normalde şubatta ocak ayının maaşını ve aradaki farkı da almayacakmiydik? Bende fark yok sadece maasi yatirmislar..Neden olabilir?

Bakım aylığında ocak maaşı şubatta yatar.. Engelli maaşı gibi fark yoktur.. Bu sorunun sistemsel bir hata olduğunu düşünüyorum. Artı eksi olmaz..

Üst Alt