Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 toplu ödeme için adrese gönderilen belge hakkında..?

atipik

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2022 toplu ödeme için adresimize bir kağıt gönderiliyormuş,bu belge olmadan ziraat bankasından toplu ödememizi alamıyormuşuz bu doğrumu?
Daha önce toplu ödemelerini alan arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen!

ben daha önce belgeyle çekmiştim zaten belge gelene kadar hesaba para yatıyo ama bu kez uzun sürdü hesaplara mart ayında yatırcaklarını söylüyolar

mericli toplu ödemeler mi gecikti sadece? yoksa diğer 3aylık ödemelerde mi gecikti?Genel bir aksaklık mı var?
Birde şunu merak ediyorum;ben zaten 10aylık toplu ödememi alacağım birde martta alacağım 3 aylık var, herhangi bir karışıklık olur mu:p

atipik bende 3 aylık dönem maaşı hiç almadım çünkü ilk rapor 6 aylıktı maaş onaylandı rapor süresi dolduğu için durduruldu yeni rapor gönderdim şimdi yine onaylandı ama henüz toplu paralar hesaba yatmadı.mart ayında dönem maaşlarında inş gecikme olmaz bu toplu ödemeler 45_50 günü bulacak devlet bu paraların faizini vermeli vatandaş devlete borçlu olsa faiziyle alırlardı.

atipik mericli ve diyer arkadaşlar 1.ayin 17 si ödeme tarihi bende alamadım dahaparamı sizin elinizde ödeme emriniz varmı 03124581257 numarayı aradım 15 gùn falan dedi sizde arayıp yazın buraya net olsun.

almonia67 benimde elime belge henüz ulaşmadı aldığım bilgilere göre mart ayında ödemeler yapılacakmış.

belge gelince maaşınızı çekebilirsiniz. ama bankaya gitmeden önce mal müdürlüğüne gidin bence ondan sonra bankaya gidin

destiny07 neden mal müdürlüğü'ne gitmeliyiz?

mal müdürlüğü muhasebe müdürü kağıt gelince ilk buraya gel dedi sonra bankadan paranı çekmekte zorluk çıkarmazlar dedi bende size aktarıyım istedim

mal müdürlüğü çok saçma artık sosyal yardımlara geçti bu arada hiç başka bılgıye sahip olan yokmu aranızda toplu paralar nezaman ödenecek bu konuda ben mart ayındanda şüpheliyim.

ankaradan kağıt eline gecince edevletden takit et pttden cek

bende bişey soracağım arkadaşlar. maaşım 14 şubatta bağlandı toplu parayı bankadan çektikten sonra .mart ayı dönem maaşımı (1 aylık 219) tl olarakmı alacağım yoksa (3 aylık 657 tl ) olarakmı alacağım bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varmı

arkadaşlar ... 144 'ü aradım ::: bize daha maaş ödeme emri verilmedi martın 15'inde tekrar arayın dedi yani daha çok bekliyecez..tam olarak toplu paraların ne zaman ödeneceğini bilen varmı varsa yazsın lütfen. toplu parayı çekelimde kurtulalım bu kadar beklemek insanı yorar..

bulunduğunuz yerin sgk şubesine gidip ne zaman alcağınızı öğrenin

2022

sizler sgk ya mail atmıştınız ya gencler bilgi edinmeye falan sonuç ne cv p gelmedimi bana geldı yazdığı şeyler mail atıp cvp gelen varsa konuşsun.

Üst Alt