Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 toplu paramı da Aralık maaşımı da hala alamadım..?

ali35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
15/07/2008 tarihinde (2022) icin basvurdum,
Evrak Takibinde 24/11/2008 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME yaziyor,
Toplu para kagidini ocagin ilk haftasinda aldim, toplam 1800 TL

size sorum, aralik ayi maasim bu paranin icinde mi ve ne zaman çekebilirim? ziraat bankasina gide gele ben de usandim bankadaki calisan memurlar da! postane de ayni sekilde

beni bilgilendirirseniz cok memnun olucam
simdiden tesekkurler..:confused:

not: raporum % 84 kabul edilmis

Yok, Ocak maaşı o paraya dahil değildir. Dönem maaşını PTT'den alacaksın.
170 numaralı telefonu arayıp bir sormayı deneyin...

hayir, bulent bey toplu paramida alamadim:( ocak ayi maasimida:( beni yanlis anlamissiniz ne gunlere kaldik hazinede parami kalmadi yoksa:eek: ne yapacagimi bilmiyorum,

170'i arayıp sormaktan başka bir şey gelmiyor aklıma...

01.06.2008 tarihinde aylık başlangıcı 2343 tl hesaplanmış 18.11.2008 tarihinde ilk aylık ödeme ve ödeme bilgi mektubu elimde ama 2343 tl hala bankada yok Bende bekliyorum. Ne zaman olabileceği konusundada herhangi bir bilgi yok.

selam... yukarıdakinin aynısı sıkıntımız neredeyse... elimize bir kağıt geldi postadan... şu kadar para hesabınıza yatmıştır.. en yakın ziraat bankasına gidin... iki aydır bankaya gidiyoruz... adamlar bizden bıktı bizde gidip gelmekten.. eğer para yatmadıysa bu kağıt ne.. ziraat bankasına yatmayan paraya kim yattı diye kağıt gönderiyor... bir yıl önce yapılan başvuru bir yıl sonra cevap buluyor... onu da dalga geçer gibi %97 özürlü insanı koşturuyorlar... acaba özürlü kardeşimiz ölmenden bu parayı görebilecek midir... ne yapmalıyız? yardımcı olursanız sevinirim

İçe Kaymakamlıgına baglı Sosyal Yardımlaşma Vakfıyla görüşün.

OturanBoğa;

oradan doğru dürüst cevap verseler.... sizleri hiç rahatsız edermiydik :)

ertugrul01;

aynen öyle yaptık... görüştük... sgk ya sorun dediler.... sorduk... sosyal yardımlaşmaya sorun dediler tekrar gittik... oradan bankaya....en sonunda %97 özürlü 18 yaşındaki genç sizin vereceğiniz paranın... dedi... eve geldik... bu gün bankaya tekrar sordum... yine gelmemiş... ve sıksık böyle durumlar oluyormuş... banka müdürü de rahatsız olaydan..

Yusuf bey, başka bir şubeden deneyin. Çünkü bazen yanlış ekrana bakabiliyor görevliler...

Üst Alt