Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 ya da bakım aylığında kredi çekilebiliyor mu?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

bakım aylığı yada 2022 maaşı alanlara banka kredi veriyormu?bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler..

sana yağmurlu havada su yok:)
çeker tabi ama yüksek mevla çekemez

yok ben çekmeyecegimde.bugün bir arkadaş sor dedide.o işlemleri yaptırmış bekleme aşamasındaymış.bağlanınca çekmeyi düşünüyor.bana sordu bilmiyorum ama öğrenip sana bilgi veririm dedim:)peki memla ne kadar olur tahminen.birde hangisi için veriyorlar.bakım ücreti alanlaramı 2022 alanlaramı?

bakım ücretinin en fazla 5 katı verilir

var ama 1500 den fazla alamaz birde banka insiyatifi var

Sevgili ticet77 bu verdiğiniz bilgi doğrumudur?Çünkü foruma baktım farklı bilgiler var biri hayır çekemez diyor vs... şimdiden tşkler cevabınız için.

Ne kadar kredi çekeceğinizi bankadan ögrnebilirsiniz. Siz bankaya gidrsiniz kredi çekmek istediğinizi söylersiniz onaylanırsa krediye hak kazanırsınız. Bu arada zaten hangi miktarda kredi çekebileceğinizi de ögrneirsiniz. Yani bu konuda en saglıklı bilgiyi bankadan alırsınız.

Üst Alt