Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yasasından faydalanabilecek miyim?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2022 yasasından faydalananlar varsa cevap verirlerse çok memnun olurum % 42 raporum var ve uyku apnesindende eklenicek bu yasadan faydalanabiliyormuyum acaba yardımcı olursanız sevinirim

evde kişi başına düşen gelir 275 i geçmiyosa faydalanabilirsin
evde emekli sigortalı çalışan varsa maaş alamassın
ama otobüs metro vs bedava olabilir

sağol mirhat evde geliri olan kimsem yok
2022 ye baş vurmam için ne gerekiyor

Raporla birlikte sosyal yardımlaşma vakfına gitmeniz işlemlerin başlaması için yeterli olacaktır bir geliriniz yoksa 3 aylık ortalama 850 lira gibi bir maaş alırsınız

teşekkür ederim kardeşim sağol bir şey daha 2022 yasasına göre 3 ayda birmi maaş alınıyor

evet,2022 maaşları her yıl 1. 2. 3. 4. dönem yani 3 ayda bir maaş ödemesi yapılır
Mart.Haziran,Eylül,Aralık aylarında ödeme yapılır.

bana çok yardımcı oldun Allah senden razı olsun peki uyku Apnesinden alacağım oranı raporuma nasıl ekleteceğim benim durumumu sorularıma verdiğin cevaplardan BİLİYORSUN ŞUAN ÇALIŞMIYORUM İŞSİZLİK MAAŞI ALMAYA BAŞLIYACAĞIM OLURSA O PARAYI ALMAM 2022 YE BAŞVURU YAPMAMA ENGELMİ ACABA ALABİLECEKMİYİM YANİ

Teşekkür ederim enes

yeni hastalıkla ilgili oranı mevcut raporuna ekletmen için yeniden rapor çıkarman gerek diye biliyorum
çünkü bende ilave sorunları raporuma ekletmek için müracat etmiştim bana yeniden başvurmam gerektiğini söylediler

işsizlik maaşı alman ssk'n devam edeceği için 2022 maaşına engel olabilir diye düşünüyorum
ama net bilgiyi vakıfa maaş başvurusunda alabilirsin,veya burda bilgi sahibi arkadaşlar size cevap verirr umarım.

Sigortalı olunduğu süre içerisinde 2022 alınamaz, işsizlik maaşı alırken sgk devam edeceğinden alınamaz. sgk'yla tamamen ilişiğin kesildiğinde aylık gelirin istenilen miktarı geçmezse başvuru yapabilirsin abi.

Sağol kardeşim raporuma eklemeleri nasıl yaptıracağım rapor aldığım hastanedenmi yapılacak defterdarlığamı gideceğim

kelbek heeeeeeeeelllllllpppppppp plase

kelebek ben 2022 den faydalanabilmek için bağlı bulunduğum ilin ilçenin sosyal yardımlaşma kurumunamı başvuru yapacağım nerde oluyo bu sosyal yardımlaşma vakfı nereye bağlı

bağğlı olduğun ilçenin sydv sine başvuracaksın ancak ilk kez başvuranlar vakfın sevkiyle gidiyor benim yaşadığım yerde böyle ordada öyledir muhtemelen sevkinizi alıp gideceksiniz

eren keskin,

vakıf kaymakamlık içindedir. işsizlik maaşınız bittti mi? SGK kaydınız sonlandı mı?
sgk kaydınız sonlanmadan başvurunuz alınamaz.

nasıl yanı ya evde kımsenın calısmamasımı lazım yanı ayda 1 bin tl alan kısı gelır sartları tutsa dahı sırf sıgortalı calısan oldugu ıcın alamıyormu ıllakı copluktemı yasamamız lazım

sigortalı çalışanlar 2022 aylıgı alamaz devran.

yok ablacım keske benım ısım olsaydı sıgortalı olsaydım ben ıssızım demek ıstedıgım yanı evde sıgortalı calısan olursa bu 20022 maasını etkılermı yanlıs anlamısım galıba yaw sıgortam yok hastaneye gıdemıyom ya

melek ablam % 42 engelli indirimim var birde uyku apnesi çıktı makineye bağlı uyuyorum bundan rapor oranım %87 bu raporum engelli indirimi raporuma ilave etmek için ne yapmam gerekiyor birde tekrar baltazar uygulanıcakmı rapor oranım kaç olur ozaman

vergi indirimi ile ilgili sorunuzu şuradan sorun lütfen:Sakatlık - Vergi İndirimi

bir rapora sonradan ekleme yapılamaz. özürlü sağlık kurulu raporlarında birden fazla hastalık varsa balthazard formülü kullanılır.

Üst Alt