Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yeni yönetmeliğine göre maaş alan ya da maaşı kesilen var mı?

ergün32

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar 2022 kanunun yeni yönetmeliğine göre maaş alan yada maaşı kesilen kimse varmı.

bu dönem daha alınmadı daha beli değil mart ayında maaşlar verilcek o zaman bakacaz

Her kafadan bir ses cıkıyor allah sonumuzu hayır etsin kimisi 114 aradım maaşlar alınacak diyor kimisi başka söylüyor ben maaşımı ptt matik kartımla alıyordum ptt matikten kontrol yapayım dedim ptt matik te hesapınız pasif durumdadır lütfen ptt ye gitip hesapınızı actırınız yazıyordu bende maaş icin baş vurdugum yere gittim orada sonuç ögrenme yeri vardı 2022 den maaş alıyorum devam ediyormu diye sordum kimligimi aldı baktı bir sorun yok devam ediyor dedi bende kartım pasif durumdadır yazıyor neden olabilir dedim o zaman şurda 2022 yazan oda var oradaki memura bir sor dedi bende gittim sordum ptt kartım pasif durumda dedim bana maaşın kesilmiştir o zaman dedi tekrar başvuru yapman lazım dedi üstelik en başından raporumu 2010 agustos ta almıştım yenilettirmek için devlet hastenesine gönderdiler daha sonra birde ptt ye gidiyim bakalım belki kartta bir sorun vardır dedim oradaki memurda aldı baktı tamamdır kartınız bloke olmuş tekrardan kullanıma actım dedi bende ptt matikte kotrol ettim eski haline dönmüştü bakalım bekliyorum martta ne olacak diye

Yazıklar olsun nedir bu yaşadıgımız kabus yahu.. 25 ocaktan beri diken üstündeyiz şimdi birde bu çıktı başımıza.. Fatma şahin denen kadın o koltukta oturdukca, daha çok kabus dolu günler geçirecez gibime geliyor..:mad:

o kadının hangi kafayla bunlrı yaptıgını merak ediyorum bize yönelik doğru bi çalışması olmadı daha kımıl zararlısı yahu bu hatun başka bi olayı yok

yeni yönetmenlik zıkkımına göre benim 2022 maaşım kesildi gözleri aydın saygı değer devletimizin demek o parayla zengin olacak ulan kesilecek biliyodum biliyodum da en azından mart ayını alabilseydik herşey alt üst oldu

arkadaşlar . dün ptt kartımı kontrol için baktığımda hesabınız pasif durumda en yakın ptt den çözdürün yazıyordu. bugün gittim ve açtırdım . memur annenizin yaşayıp yaşamadığın kontrol için yapılmıştır. senede 1 kez yapılacak dedi. ama maaş kesildimi kesilmedimi ayın 6 sında göreceğiz

hemen söyleyim kardeşim nasıl anladığımı sende bak seninde akşam akşam moralin bozulsun :) şaka yapıyorum tabi nasıl anladımmm evrak takibe bi bakıyim dedim acaba ne durumda çünkü bekliyodum bu yeni yönetmenliğe göre kesileceğini baktım aktif yazıyo 2022 evrak takipte sonra e devlette GSS tescil kaydı bölümünde işim vardı bi baktım 11.02.2013 de bitiş tarihi yazıyo sonlandırma sebebi bölündede şu şekilde yazıyo 60/c3 2022 65 Yaş Sonlandırma burdan anladım

yahu arkadaşlar bu para avrupadan gelmiyormu yoksa benmi yanlış biliyorum eger öyleyse devletin cebinden giren cıkan bir şey yok o zaman ne hakları var maaşların kesmeye

kare arkadaşım ben geçen gün sdvye gittim yeni raporumu sunmak için oran aynı olduğu için hiç bi işlem yapmadılar ve ordaki memur bana şunu sçyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem biz maaşları kesmeyiz ankara keser ama maşın kesilirse bizimde yeniden muhtaçtır diye bağlama hakkımız var dedi sen mutlaka sdvye git niye kesildiğini öğren kesilmişse yeniden başvur burda yazan bi sdyve çalışanı şöyle yazmıştı bir 2022 maaşını evde çalışan bir birey olduğu için red ettik ama o çalışan birey bize geldi ben aldığım aylığı kimseye vermem falan diye yazdı bizde o red ettiğimiz aylığı bağladık diye yazmıştı bir not biz hala sesiz kalırsak sırayla bugün ona yarın bana yarın herkese bu uygulama

Hakim Bey - Mehmet Erdem - YouTube

bu maaşlar avrupadan geliyorsa avrupa insan hakları mahkemesi (aihm) direk devreye girer .fazlasıyla ödetir bu yönetmeliği çıkaranlara ben daha öncede duymuştum avrupanın türkiyeye hibe ettiğini ama bi kendini bilmez yüzünden arada kaynadı bu konu

umay1264 bende kapsam dışı diyor benim 2022 buhar ettiler daha bakalım kaç kişinin maaşını kesecekler yakacaklar

Babamın gelirinden ve üzerimde araç olduğundan dolayı 2022 bağlamıyorlar!?

1 sene önce 2022 aylığına başvurduk,evrakları ankaraya bile göndermeden red cevabı verildi kaymakamlıktan,sebepler babamın maaşı yüksekmiş,üstüme kayıtlı araba varmış.ama çevremizde bu işleri bilen kanunları bilenler olmaz öyle şey 18 yaşını dolduran babasından düşer babasının aylığı ne alaka araba desen birçok engellide var zaten özürlü plakalı araç diyorlar ne yapmalıyız ?

14 nisanda maasim kesildi adres değişikligi nedeni ile kesildi yeniden işlemler ebasladim hastane rapor sevk 5 ay sonrasina randevu verdi anlican mağdur edildik hemde haince bir oyunla hastanelere bilgi gonderilmis 2022 ve evde bakim ayligi icin rapor basvuru bulunanlarin işlemleri geciktiriliyor bunun bilgisini aldim

valla kardeşim bizim çocuğunkinide kesmişler geçen sene o kadar uğraştık zar zor bağlanmıştı bu sene geri kesilmiş mart ayınınkini alamadık.tekrardan başvurduk kaymakamlığa beklemedeyiz 2 aydır gelip inceliycez dediler halen bekliyoz bakalım nolcak sonuç

Üst Alt