Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yersiz ödeme borcuna nasıl itiraz edebilirim?

kuzuner

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Muş sgk dan borç bildirim belgesi adı altında ,yersiz ödeme tarafıma bildirildi(borcun doğuş tarihi:06/04/2011)borç aslı 1900,toplam borç 7000 borcun kaynağı belirtilmemiş, 1986 da babam vefat etti,ben 1985 doğumluyum, vekaletname dedeme verilmiş ve dedem bu parayı çekmiş 2005 yılında alman vatandaşı oldum kurum bunu neden kesmemiş dedem yaşlı kanunlaarı zaten bilmiyor ben türkiyeye yılardır gelmiyorum kurum gerekli bilgiyi veremiyor,ben yurt dışından ödemeyi nasıl yaparım,ne yapmalıyım ,, nasıl itiraz dilekçesi yazmalıyım,,kurum hatası yok mu,,sadece borcun aslını ödeyemezmiyim,

NE OLUR YARDIM EDİNİZZ İTİRAZ DİLEKÇESİNİ DE BELİRTİR İSENİZ SEVİNİRİM

yapacak bişi yok... ödücekssin... oh hayat sana güzel hem almanyada 1500 euro al hemde türkiyede 350 tl

parayı almıyorum nasıl itiraz edeblilirim ..

aynı durumdan ben mahkemelik olmuştum sizin konunuzdada aynı işlem uygulanacaktır büyük ihtimal sgk size mahkeme açacak.savunmaznıza baglı sizden yanada çıkabilir sonuç karşı taraf alırsa faizle,taksitlendirmeye gidiliyor.ama ben davayı aldım ödeme yapmadım.umarım sizinkide öyle olur.bu arada epey sürüyor mahkeme tek celsedede bitmiyor.Benimki 5 celse sürdü ama sonuç benden yana çıktı:)

Üst Alt