Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yersiz ödeme cezasını faiziyle ödedim ve hapse girmekten kurtuldum!

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
2009 yılında 2680 tl ceza geldi..12 taksit yaptm 1.taksit ödedim..bu gün itibariyle mal müdürlüğünde bir yazı geldi..hukuk icra ve ceza ya gönderildiniz diye..ödemediğim taktirde 2 aylık cezaevine atılacağım söylendi..bende hapse girmek için hazırlıklı degildim..cezayı faizi ile toplam 3680 tl bugün ödedim..hapis..evet devletin engelliye gücü yeter....

Geçmiş olsun... cezanın nedenini yazmamışsın

üzüldüm Boşuna Dememişler Devletin Ceşmesinden Su İçme Diye Canın Sagolsun

güzel kardesim ben seni calısıyor olarak biliyodum hani vergi indirimine bas vurmuştun halla calısıyormusun nasil olduda ceza geldi hayret bisey sen bildirmemismiydin

Durup dururken insna neden ceza yer kardeş... nedenini bilmeden devleti itham etmeyelim... Hele arkadaş birde nedenini söylesin haklımı haksızmıdır bilelim gerekirse elimizden gelenide yaparız...

yersiz ödeme çalışırken aynı zamanda bu maaşı aldım..

çalışıyorum 2009 yılında bu ceza gelmişti.. bende ödemedim bugün ödedim 900 tl fazla ile yoksa 2 ay hapis dediler..valla yatamazdım

1 lira borcu için 100 tl harcar bu devlet

keske yatırmasaydın 2 ay deyil mi gitti güzelim 900 tl :)

bi deyisiklik olurdu tatile gitmiş gibi olurdun farklı bir ortam kacanda yok göcende 2 ay boyunca sohbet ederdiniz. :)

yemek su bedava deyil mi yat cık sonra ödersin git ben pismanım de bankadan paranı ger cek :)

Senin vergi indirimin ne oldu tekrardan heyete girdin mi ne zaman sonuclanır senle ben aynı gün yaptık vergi indirimini aynı gün cevap geldi aynı gün tekrardan heyete girdik :)

siz icra dosyasına taahhüt verip borcu taksitlendirdiğiniz için taahhüdü ihlalden dolayı ceza almışsınız belliki. Taahhüt vermeseydiniz hapis cezası almazdınız. Kimsenin öyle bir hakkı yok.

aynı durumda arkadaşım var çalışmaya başladı devlşette tam maaşa bağladı dilekçe yolladı maaşıda alıyor ama harcamıyor senin durum gibi olmaması için kardeşim. geçmiş olsun baştan ibraz etseydin kaydının olması lehine olurdu davalık bazı durumlar sonuçta.

Bu duurmda haksız ödeme sebep gösterilerek böyle bir ceza uygulanmış yada taahhüt ihlali çalışmasa sorun yoktu yani :) banada bir yol gösterin arkadaşlar banada %56 özür nedeniyle maaş bağlandı haziran ikinci haftası ilk ödeme yapılacak ancak ben babamdanda yetim aylığı alıyorum babamın aylığını annem kızkardeşim ve ben alıyoruz gelir dağılımı düşük olduğu için onay verilmiş ben oğlumla beraber yaşıyorum ve oğlumda yeşil karttan faydalanıyor sgk ya gittim kaymakamlığa yolladı kaymakamlık bizi sgk bağlamıyor hakkın olduğu için onay aldın dedi şimdi napmam lazım bende mi ceza öderim

günaydın..2009 yılında çalıştığım halde bu sakatlık maaşını aldım..2681 tl gidip 223 tl ödedim..taksitlendirdim 12 taksit 1 taksidini ödedim geri kalanını ödemedim 2011 yılından bu yana 923 tl faiz olarak 3604 tl ödeme yaptım..bilgisayarda bu görünüyordu temizledim çok şükür..ama bana faizi fazla geldi..

valla kardeş ödeme gücüm yoktu bankadan kredi çektim..cezaevine girmek istemedim..korktum

devletin çeşmesi bazen zehir bazen bal ne yapalım bedava para baldan tatlı geliyor..kaşıkla verip sapıyla çıkarıyorlar

Üst Alt