Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yılı ÖTV muafiyetli alınabilecek en iyi araba önerileri

BAHARİYE

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
uzun süredir arabasız yaşıyorum. son yıllarda çıkan modeller hakkında fazla bilgim yok, açıkçası otomobilden pek anlamam. sizce bu yıl bu ötv sınırı ile alınabilecek en iyi ve mantıklı araba modelleri nelerdir. fikirlerinizi almak isterim. teşekkürler

Şuan firmalar fiyat güncelliyorlar bi kaç güne herşey netleşir

3-4 tane firma zam yaptı diğerleride zam yapacak çok seçenek yok indirim işi zor bulduğunuzu alın

olan oldu elimizdeki 450k bandıyla alınacak en iyi araçlar neler sizce ?

b crossoverda Puma, Bayon ve Arona gibi geliyor bana
b c sedan da sırayla corolla dream cvt, city exc ve megan joy conf edc

arkadaşlar ocak 2022 de araç alanlar işlemleri modelleri paylaşalım alacak arkadaşlara yardımcı olalım

renault da araba sorunu yok dacia bakabilirsiniz

2022 Yılında Alınabilecek Araçlar

Öncellikle Merhabalar,
Ben yakın zamanda ötv indirimi ile araç alıcam. Bildiğiniz gibi limitimiz 450.500 TL oldu. Bu limit ile alınabilecek araçlar var ama donanımsal ve boyutsal olarak oldukça küçük. Bayiler bu limitin üstüne çıkıp araç verebilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olanlara yorum yaparsa sevinirim.

Maalesef doğru dürüst araç kalmadı piyasada, sadece son 2 ayda bir çok araç muafiyet listesinden çıktı. Resmen hükümet dalga geçer gibi limit belirledi. Tekerlekli sandalye büyük araç arıyorsanız pek fazla model yok. fiat 500l bakabilirsiniz, toyota carolla var. Egea crossvar. Ötv lerde araç limitlerini değiştirirlerse, belki %80 ötvli araç, %50 ötvye gelirse bazı modeller alınabilir ama pek bunada yanaşmayacaklar. Bakan açıklama yaptı.

Bugun bayileri gezdim araç yok olanda hakkından fazla istiyor 400k arabaya 240k istediler hakkı 222k

kıa stonıc fiyatı otomatık ıcın 400 bıne düşmüş arkadaşlar .

wiya

2021 modeldir sanırım. 2022'ler hanüz gelmedi diye biliyorum.

%90 üzeri raporumla araç yardımı

%94 üzeri raporum var kanser hastasıyım araç almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum malum sınır 450 bin limit çok kısıtlı 5 sene sonrasını görürsek satışında beni yormucak kullanırken yormucak ekonomik araç tavsiyesi kullanan yakın zaman da alan arkadaşlar tavsiye ederserseniz mutlu olacağım

Arkadaşlar Honda city için engelli kampanyası yapmışlar haberiniz olsun

Nasıl bir kampanya acaba? Honda city bildiğim kadarıyla zaten limitin altında idi. Suret

222 bin liraya arkadaşım Ankara'da aldı, kampanya yaptıklarını söyledi, ayrıca ben de kampanya broşürünü gördüm... bi bakın web sitesine

ötv indirimi ile alınabilir en iyi araç?

Herkese selam, diyalize girmeye başladım 90% üzeri rapor alacağım sanırım ÖTV indirimi ile sıfır araç alabiliyorum. Çok fazla arabalarla ilgili bilgim yok, alabileceğim en iyi araçlar hangileri? boyum 1.95 küçük bir araca sığacağımı sanmıyorum 😃

Sedan düşünüyorsanız Honda City, SUV tarzı düşünüyorsanız Opel crossland iyi tercihler olabilir

Honda City güzel gibi, Opel Crossland'in görüntüsünü çok beğenmedim. Başka var mı ki Suv tarzı olabilir? 2021 model sıfır alamaz mıyız daha ucuz olabilir diye düşünüyorum

kenan91 2021 model çok fazla kalmamıştır çok zor bulursunuz. Hyundai bayoon var SUV tarzı veya dacia Duster var

slm platformda yeniyim ve ilk mesajım 450.000 TL ye araç yokki enkucugu 500 limit artışı hakkinda bilgisi olan varmı

Üst Alt