Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022'de gözüken bu para hakkım mı?

FaCia

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Merhabalar. Şimdi PTT KARTımda 1547 tl bi rakam var. 2012 yılından beri bu para duruyor. Yersiz ödeme olabileceğinden parayı çekmedim. 3 sene geçti halen para hesabımda duruyor ve bu par abenım hakkım mı değilmi bi cvp verecek kurum bulamadım (144 ulaşmak imkansız...)

Resimi Paylaşıyorum. Toplu olan ödeme 2,459 tlyi çektim. Bu toplu ödemeyi aldıktan sonra siğortalı işe girdim. Maaşın kesilmesi için Sigorta Primsiz ödemelere yazı gönderdim ama PTT kartıma para yatırılmış. İşe girdikten sonra dilekçeyi 2012'de gönderim. Feshedilme tarihi 2013 görünüyor. Toplam ödemeye çekmediğim tutarı koyduğumda tutar tutuyor. Sorun 1547 tl olan para benım hakkım mı değil mi?

facia istesen de çekemezsin ablam. 1 sene boyunca alınmayan aylıklar geri çekiliyor ve aylık feshediliyor.
NOT: sorgulama ekranındaki yazıları göremediğimden okuyamadım. nasıl buyutebilirim o yazıları? ben başaramadım.

ayrıca 2022 aylıklarına sgk bakmıyor artık. aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdürlüğü bakıyor. 2022 aylıklarıyla ilgili her türlü iş ve işlem vakıflarda yapılıyor.

Üst Alt