Vermiyorlar ama yakamızdan da düşmüyorlar o muhtaç olmama nedenini otomatik mesajla herkese yolluyorlar, herkesinkini sudan sebeplerle kesip üstüne bir de hakaret ediyorlar 3 aydır benim ki kesilmişti ben rahat ettim, sürekli kestik kesiyoruz diyerek psikolojimi bozuyorlardı. Hiç param yok ve çok rahatım. Neyi kesiyormuş onlar, dağıttıkları şey kağıttır kağıt. Sanki böyle altın dağıtıyorlar erzak dağıtıyorlarmış gibi bir yerleri kalkmış. 2022 alan kaldı mı ki. SUriyelilere tayyip bir sürü para harcıyor. Kendi vatandaşını aç bırakarak yapıyor bunu. Siz tepki koymuyorsunuz. Her yerde küfredin bunlara yazın çizin sayfa açın onların yaptıklarını yazın ama ben engellilerden de birşey göremiyorum. Ben zaten %96 engelliydim şimdi bacağım da bir yara açıldı kangren oldu ve diz üstünden kestiler. Pansuman malzemesi alacak imkanım yokken kalkıp bana "Siz muhtaç değilsiniz" diyorlar eğer ki ben muhtaç değilsem sapasağlam araba falan kullan gezip tozan sağlam insanlar mı muhtaç oluyorlar? Bana 63 tl göndermişler biz e şok olduk maaşım tekrar bağlandı sandım ama hesabıma sadece 63 tl göndermişler şaka gibi almadık parayı, siz kendiniz alın bir daha da beni rahatsız etmeyin diye mesaj attım. Bana otomatik bir mesaj geldi uzun uzun mal mal yazmışlar, bir sürü hesap kitap, kim okur o yazıyı bunlar embesil ya akıl falan yok bunlarda. Çarşaflı kadınla sakallı amcaları yönetici yaptılar. Nerde bir gerici var hepsi mecliste. Bütün İmamhatipliler cumhurbaşkanı oluyor başbakan oluyorlar.