Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 EKPSS ile ASHB'ye atandım ama halen iş başı yaptırılmadım!?

Ahmet. 12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar martta yapılan ekpss ataması ile aile bakanlığına sosyal çalışmacı olarak atandım herhangi bir geri dönüş olmadı iş başı yapan sosyal çalışmacı var mı?

Geçen sene de ashb'ye atananlar uzun süre beklemişti. Sırf bu yüzden 1 tane bile tercihime koymadım. Geçen sene Ağustos sonuna kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. Bir araştırın eski başlıkları isterseniz.

Siz hangi kuruma atandınız, iş başı yaptınız mı

memurlar.net forumlarında aramalar başlamış deniyor. Geçen hafta işbaşı yapanlar olmuş. Sizi arayan oldu mu?

Beni arayan olmadı tebligat da gelmedi henüz. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığından mı bahsediyorsunuz?

Evet. Orda dediklerine göre geçen haftadan beri aramalar yapılıyormuş. Henüz bana da arama veya tebligat gelmedi. Bakanlığada ulaşamıyorum. O yüzden soramadım. Siz ulaşabiliyor musunuz bakanlığa ?

Bana tebligat bu gün geldi inşallah sizlere de en kısa zamanda ulaşır arkadaşlar

Hayırlı olsun. Bize de gelir o zaman bu aralar. Siz kaçında vermiştiniz evrakları ?

Sağolun hocam 27 martta vermiştim ben evraklarımı en kısa zamanda size de gelir umarım

Ben de 20 Martta vermiştim. Muhtemelen bu ara gelir tebligat o zaman. Tekrar hayırlı olsun

Üst Alt