Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 EKPSS ile engelli kamu personeli yerleştirme sonuçları açıklandı

Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Benim;

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi-Bilgisayar İşletmenliği oldu.

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar hiç pes etmesin..
Ruthgar

Tebrikler. Yerleştiğiniz yer çakılı kadro. Bunu bilerek tercih ettiniz değil mi?

Atanan herkesi tebrik ederim. Atama puanlarına ve kadrolara baktım, 2018 ile birlikte bu sınavın pek önemi kaldığını düşünmüyorum. Diyanete açılan inanılmaz kadrolar ve atama puanlarını görünce çok kötü hissediyorum. Bu ülkeyle ve insanıyla ilgili yeşertmek istediğim umutlarımın tohumları çürüdü. Kimse engellilerle ilgili duyarlı değil, fırsat bulsam gideceğim...

İstorika

Çakılı kadro derken? Daha sonra başka il'e geçemiyor muyum?

Baktım şimdi , yandık.

Yine atanamadık... Benden bu kadar daha da girmem sınava falan yeter olmuyor işte, 15seneden fazla atanamadık bir türlü

Gibi e atandım. Ne zaman göreve başlayacağız. Hangi evrakları teslim edeceğiz. Güvenlik soruşturması nasıl olacak?

Daha sonra başka il'e geçemiyor muyum?

Hayır, üniversitesiteler çakılı kadrodur. (Tayin hakkı yok) Bunu önceden araştırıp ona göre tercih yapabilirdiniz.

Gibi e atandım. Ne zaman göreve başlayacağız. Hangi evrakları teslim edeceğiz. Güvenlik soruşturması nasıl olacak?

Atandığınız kurumun sayfasını takip edin.

Diyanete açılan inanılmaz kadrolar ve atama puanlarını görünce çok kötü hissediyorum.

Diyanet kadroları zaten hiç dolmuyor. Aynı kadroları tercih sırası yine koyuyorlar. Bu Ekpss düzenlemesinde çok hata var ve hatada sürekli ısrarcı olunuyor. Çoğu insan bu sınav ve tercih çıkmazından önünü göremiyor. Nitelikli alımlar derken aradan 7-8 yıl geçmiş kadro sayısı içler acısı.

Bende Gelir Idaresi Başkanlığına atandım. Hatay sizin neresi

Lisans en düşük memur gih kaçta kapattı bilgisi olan

Evet taban tavan puan tablosunu bende bulamadım

Öncelikle atananlara hayırlı olsun bir fikrim var atanan arkadaşlar hangi puanlarla hangi şehirlere ve hangi kadrolara yerleşti ise bu konu altında paylaşabilir, bir sonraki atamada atanamayanlar için ufakta olsa yardımcı olabilir düşüncesindeyim ;)

Örneğin
Mezuniyet türü ve puan : Lise / 75
Atandığı Şehir, kurum ve kadro : Tokat / MEB / Hizmetli vs. gibi

Merhaba 2.alımlar ne kadar zaman sonra olur acaba?

Muhtemelen olmaz. Seçim sonrası engelli atamasından çok, başka şeylerle uğraşırlar zaten seçim de halihazırda bitmiş olacağı için. 2024'te de yeni sınav olacak araya sıkıştırmazlar diye düşünüyorum.

çok büyük ihtimal ile sınavdan bir kaç ay önce bir alım daha yaparlar. muhtemelen yine ocak ayı olur.

Selamlar, atama için gerekli evraklarda noter tasdikli diploma veya mezuniyet belgesi ibaresi geçmekte. Bu durumda e devletten aldığımız mezuniyet belgesini notere onaylatmalı mıyız bilgisi olan paylaşabilir mi?

e devletten aldığın mezuniyet belgesi yeterli dostum

Üst Alt