Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında EKPSS ile alım olur mu?

byilmaz21

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar bu 2023 yılı içerisinde EKPSS ile bir alım olma ihtimali var mı acaba ? Ne düşünüyorsunuz ?

Ekpss 2023 2. Tercihler ne zaman olacak?

Ekpss 2023 2. Tercihler ne zaman olacak veya olur bilgisi olan varmı acaba?

nacizane benim gözümde engelli alımı bitmiştir... imkanınız varsa şayet normal alımlara müracat edin ben öyle yapıyorum artık..
velevki enegelli alımı olsa bile bin kişinin girdiği sınavda 500 kişilik kadro açılıyor ...

Psikoloji bitirdim, EKPSS lisans ataması 2023 için mümkün mü?

Merhaba 1 ay önce Psikoloji bölümünü bitirdim. Atama olur mu yılın kalanında?

Tüm engelli kardeşlerime bir uyarıdır ekpss sınavına girmişseniz veya girecek iseniz şunu unutmayın yüksek puan almak şart diğer şart ise, düz lise mezunu olmayın meslek lisesi mezunu olun benden söylemesi açılan kadrolarda gördüğümü söylüyorum istenen alandan ve daldan mezun olmayı şart koşuyorlar

Bende engelli bir bireyim geçen yıl şansımı normal ortaöğretim kpss sınavında denedim 67 küsür puan aldım ama gelin görün ki açılan kadrolarda baktım bir tane düz lise mezunu kadrosu yok hep meslek benim mesleğim fotoğrafçılık eğer ben grafik ve fotoğraf bölümü meslek lisesi mezunu olmuş olsaydım şuan 2023/1 tercihler açıldı tercih yapmak istedim ama gördüm ki teknisyen kadrosuna meslek lisesi mezunu şartı istiyor eğer grafik ve fotoğraf bölümü mezunu olsaydım tercih yapabilirdim branş bazında sıralamada baktım 11. Sırada yer alacaktım eğer bu alanda mezun olmuş olsaydım

Eylül 2023 tarihinden sonra EKPSS ataması olacakmıdır sizce arkadaşlar beklemedeyiz?

Eylül 2023 tarihinden sonra EKPSS ataması olacakmıdır sizce arkadaşlar beklemedeyiz?
(EKPSS ATAMASI UNUTULDUMU YOKSA UNUTTURULDUMU)

"UNUTULDU" diyenleri bu taraftan alalım.

Unuttuk yani unuttuk.

3 alım vardı 2. Ye düşürdüler sınava yakın olur 2. Ci alim

Alımlar artık 1 defa oluyor gibi. aralık veya ocaka oluyor.

1. Ci aalim oldu 2 ci alim. Ocak gibi. Olur

Üst Alt