Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Eylül 2022 aylıklarının ödenmesi!?

derbeder47

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
30
2022 maaşı 2024 eylül ayı engelli maaşları ptt kurum ödemelerinde güncellenmiştir bilginize...

ödeme günü ayın yedisi olanlar haftasonuna denk geldiği için
bu ay 6 eylülde alacağız bilginize...

Arkadaslarbenimptt
Kartimvareylul8
Neyapmamlazim

@derbeder47,
Arkadaşım adına sormuştum kardeşi engelli. Sorgulama yaptık herhangi bir ödeme gözükmüyor. Aylığı kesilmiş olabilir mi

@pusula6 blmiyorum ki ödeme varsa ptt kurum ödemelerinde gözükmesi lazım
inşallah kesilmemiştir

e devlet de aile bakanlığında sosyal yardım bilgileri açılmıyor sizde de öylemi

Benim ödeme cuma günü, bugün hesabıma aktarayım dedim olmadı geç kaldım galiba,, kaç gün kala hesaba aktarım yapılıyor acaba

@Losdy, ptt kurum ödemelerinde yazan ödeme başlangıç tarihinde aktarabiilirsin ödeme gününden önce olmuyo

2022 aylığını başka hesaba EFT yapınca, Karta aktarım yapılamadı diyor.

@derbeder47,
Çok özür dileyerek tekrar Bi sorum olacak şuan baktım cuma günü kartıma aktarılacağı yazıyor cuma günü karta aktarılırsa nasıl ziraatime atacam ki,, ilk defa denicem bilmiyorum o yüzden soruyorum kusura bakmayın lütfen... Yarın sabah erken aktarmayı deneyim bi olmasa sağlık olsun artık

@Losdy tam olarak bilmiyorum ama tahminimce başka hesaba aktarma
ödeme günü mesai saatlerinde aktarma olması lazım ben şahsen ptt sosyal kartım
var benimde ödeme günüm 6 eylül bu gece yarısı saat 00:00 dan sonra hesabıma geçer
ve çekerim hep böyle oluyor

engelli maaşı ödeme günüm 6 eylüldü saat 00:25 te hesabıma geçti
ve çektim bilginize...

Benimki8eylül
Nezamankartıma
Düşerpttkartımvar
Teşekürler

Not8eylülpazar

@RAMAZN pazarı pazartesiye bağlayan gecede alırsınız
ptt kurum ödemelerine bakarmısınız orda yazar ne zaman alacağınız
sosyal karta aktarıldı diyince çekebilirsiniz ptt kurum ödemelerine
takipte kalın aktarılınca çekersiniz hayırlı geceler

Maalesef şuan baktım karta aktarılmış diye, hesabıma gönderemiyorum,, bence 2-3gün önceden gönderme şansımız var

Arkadaşlar maaşım görünüyor ama hesabıma atamıyorum, aktarılacak kurum ödemesi yoktur diyor neden

o güne bağlayan gece yarısı 00:00 dan sonra aktarma yapman gerek diye biliyorum. Yapmazsan banka sistemi açılış saatinde sabah direk sosyal karta yükleniyor. @Losdy, kartını kontrol et.

Üst Alt