Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 yılında EKPSS sınavı yapılacak mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
2024 yılında EKPSS sınavı yapılacakmı, bu konuda bilgisi olan varmıdır?

(2022 EKPSS SINAVI TAZE OLMASINA RAĞMEN)

ayDÜNYAvazo
Yapılacak 2022 de girenlerin başvuru hakkı 4 yıl devam edecek eğer hem 2024 te hem 2022 de sınava aynı öğrenim düzeyinden girdiyse kişi hangi yılın puanı daha yüksekse ondan tercih yapabilecek fakat mesela 2022 ye önlisanstan 2024 de lisanstan girdiyse kişi 2022 deki puanı 2024 te alacağı puandan daha yüksek olsa bile öğrenim düzeyi en yüksek hangisiyse o puan geçerli olacak

Kevser er

Yapılır büyük ihtimalle bence.

2 senede bir EKPSS sınavına giren engelli sayısı kaç kişi artmaktadır sizce?

2022 ataması olmadı daha çok ilginç şeyler oluyor herkes seçime odaklanmış seçiminde ne zaman olacağı belli değil atamaların ne zaman olacağı beli değil muhalefetin adayı beli değil eyt beli değil askari üçret belli değil tam bir belirsizlikler dönemi inşallah biran önce biter

Lise mezunu olarak girmeyi düşünüyorum.oran 40 sorular zormu atama nasıl mesleki açık lise mezunuyum

(Gölge)
En yakın tarih ne şimdi yani şimdi girsek hangi yılda gorcez

2022 EKPSS girememe sebebim: Raporu yeni aldım hocam çünkü.

Sorular her yıl daha da zorlaşıyor ve kadrolar azalıyor ülke nüfüs artıyor ülkenin çalışan iş güçüne ihtiyacı artıyor ama kadrolar ya aynı yada azalıyor sınava 16bin lisans mezunu girdi ve sadece %10 kadarı atanabilmek gibi atama yaparlarsa sınav Nisan ayında oldu ve o günden beri devletimiz den hiç bir ses çıkmadı sözün özü ekpss den atanmak için lise enaz 87 ön lisans 84 lisans 80 almak gerek

Merhaba ben ekpss ye lise olarak girdim 85 puan aldımalim çok az sizce atanabilirmiyim

Nasipte varsa atanirsiniz nasipte yoksa 100 de alsaniz atanamazsiniz

Ateş sevda
Atanma şansınız çok düşük maalesef, ilk atamada genellikle puanlar maksimum 94-95 seviyesine kadar düşüyor. Çakılı olan üniversite kadroları için bu puan belki daha düşük olabilir ama o da en düşük 92-93 olur diye tahmin ediyorum.

olmayada bilir yönetmenlikte yazıyor olmaması durumunda puan geçerli diye

EKPSS’nin geçerlik süresi (1)MADDE 9- (1) EKPSS sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren dört yıl geçerlidir.Ancak bu süre içinde yeni bir sınavın yapılamaması durumunda sınav sonuçları, bir sonraki sınava kadar geçerli olmaya devam eder.

Kimsenin ümidini kırmak istemem ama artık 90 altı alan tercih yapmasın atanma şansı çok düşük mucize gibi bir şey. Ben 2018'de sınava giren ve mağdur olan kesimdenim, bizden önce 60'la bile atananlar olmuştu, bizle beraber kadrolar düşürüldü ve sınava giren sayısı artmaya başladı. Not: 90 üzeri alıp atanamayanlar da var...

kenan91

Bende 90 nın altında almıştım EKPSS 2022 de.

El attım konuya
CANLANDIRDIK TI.

Ekpss de yaş sınırı var mı?

Lise düzeyine hangi kurum ve kadrolar açık?

arkadaşlar 2024 ekpss ilk başvuruda benim elimde raporun orijianali ve diplomam da yok
ve raporum da diplomam da baya uzak sehirde
acaba ilk basvuruda e devletten alınan e imzalı rapor ve mezuniyet belgesi geçelri olur mu geçen sene ki sınavlara giren arkadalar boyle vereniniz oldu mu

Kimsenin ümidini kırmak istemem ama artık 90 altı alan tercih yapmasın atanma şansı çok düşük mucize gibi bir şey.

kesinlikle çok doğru katılıyorum...
ben artık engelli alımlarından ümidimi kestim 90 -100 puan değil kadro sayısı da çok az oluyor misal bin kişinin girdiği sınava 500 kişilik kadro açılıyor. o yüzden ben artık kurra ile açıktan atamaları takip ediyorum engelli olmasun olmasın hepsine başvuru yapıyorum...

2024 ekpps ortaöğretim başvuru ne zaman ve nereye

2024 orta öğretim ekpss başvuru ne Zaman ve nerden yaparız bilgisi olan varmi

ozanisius

2024 yılındaki EKPSS nin kokusu burnuma yavaş yavaş geliyor. 😁😁😁😁
HADİ HAYIRLISI BAKALIM ARKADAŞLAR.

Üst Alt