Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025 çalışma gücü kaybına neden olan ek-1 hastalık listesini nereden bulabilirim?
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
@OturanBoğa bu listede hastalığım var diyelim ; ortopedik hastalığıma hafif düzeyde mesela 25 puan verirlerse emekli olma ihtimalim var mı?Çünkü hafif diyor yani 40 ın altında kalabilir yani.
testis kanseriyim 2019 da atlattım, yardım rica ediyorum cuma günü erişkin sağlık kurulundan heyete girdim.
2019 tedavi + 3 kür kemo + Sol Testis alındı + Kısırlık var.
Ek olarak apne ahi %75
İşimtme kaybı iki kulak %40 db
sizce emekli olma ihtimali nedir sigorta başlangıc 2003 4500 gün var. @güllerin efendisi
@güllerin efendisi rahatsızlığım ortopedik sağ ayakta kısalık ve kalçada 3 adet vida var çocukken ameliyat olmuştum.Her iki ayakta dizlerde ve kalçada hareket kısıtlılığı var,kemik çıkıntıları var(osteokondrom).Engelli raporunda ortopedik oranım 31 fmf oranım 20 tansiyon oranım 10 toplam engelli raporum %51. Diyelimki sgk hastalık listesinde ortopedik hastalığıma hafif düzeyde %25 verdiler emekli olabilir miyim ben bunu merek ediyorum.Yoksa illa tek ortopediden hafif düzeyde %40 mı olması lazım. @OturanBoğa