Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 emekli ikramiye tutarları hakkında TBMM'ye teklif verildi

hozgul

Üye
Konular
143
Reaksiyonlar
390
Yaklaşık 16,5 milyon emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyelerindeki artış hakkında yeni yasa teklifi verildi.

Yapılan düzenlemede emeklilere her bayramda 3’er bin lira olarak ödenen bayram ikramiyesinin 4 bin liraya yükseltilmesi teklif edildi.

Emeklilerin bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme, önce Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek ardından Genel Kurul'da yasalaşacak.

Cumhurbaşkanı'nın imzalamasının ardından ise Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek.

Sanki cebinden harçlık veriyorlar birde zam yapacaklar trip atiyorlar cok vermişler gibi

ONLARIN CEBİNDEN DEĞİL BİZİM CEBİMİZDEN ÇIKIYOR KURUŞUNA KADAR. Vesselam.

l6ts90z.jpg

Resmi Gazete’de yayımlanması olmadığı için 3000 TL ikramiye ödeme devam edecek. Onaylandıktan sonra 1000 TL lira ek ödeme yapılacak..🙃🙃

Hala yatmadı benim ikramiyem, ben de maaşı 18'inde alanlardanım.
Zor bir gece. Neden bu ülkede insanlar, insan gibi yaşayamıyor?

İkramiye için bazı bankalar ayrı hesap açıyor yatması gerekiyordu sizin

Yatmadı, gerçi ben rahmetli babamın maaşını alıyorum. Emekli sandığından yetim maaşı alanlar bir iş bulabilirken ben, maaşım kesilmesin diye youtube içeriği bile üretemiyorum. Verdikleri parayı para olarak kazanacağım üç beş kuruşu da holding sahibiymişim gibi görüyorlar. Şimdi de verecekleri 500 tl ye tamah ettiler.

Umarım, bir gün insanların sıkıntı çekmeden yaşadıkları, kimsenin başkasının kazandığına göz dikmediği bir ülke oluruz.

Son düzenleme:
Benim de şimdi yattı, Allah bu ülkedeki kardeşlik bağlarını güçlendirip tüm görüşlerden siyasetçilerin şerrinden korusun. Ülkede seçim için verilen molalarda yönetim yok iken hiçbir sorun yok, birileri bizi yönetirken kardeş kardeşi kırıyor. Herkese insan olarak yaşayabilecekleri nice bayramlar dilerim.

Lahmacun acılı mı ? acısız mı ? :):)

@bursalı1999,
Ne alaka ? Bankalar emekliler için tek hesap açmaya zorunludur. İkramiye ödemesi yapılırken SGK ödemeleri ikramiye şeklinde ödeme yapmaz. Normal maaş gibi SGK MAAŞ şeklinde ödeme yapar. Bayram ikramiyesi yatan dekontları incelerseniz ne dediğimi daha iyi anlarsınız..

@hozgul,

hahaha :) aman dikkat ailecek gidecekseniz eğer , yemeğin üstüne tatlı yemeyin , para yetmeyebilir :D

Burda içimizde art niyetli birkaç kişi var yakında kokuları çıkacak inşallah, ALLAH onladın işini rast getirmeyecek

@samedo99,
"Allah bu ülkedeki kardeşlik bağlarını güçlendirip tüm görüşlerden siyasetçilerin şerrinden korusun. Ülkede seçim için verilen molalarda yönetim yok iken hiçbir sorun yok, birileri bizi yönetirken kardeş kardeşi kırıyor." Burada siyasi kelimesini kullanan ben olduğum için üzerime alındım. Bu ülkede insanların dirlik içinde yaşamasını istemek kötü niyetlilik ise evetnköyü niyetliyim. Vatan söz konusu ise gerisi teferruattır.

@merbi Yok abi sana demedim merak etme için rahat olsun onlar kendini biliyor buradan özel şeyler yazmayın şikayet ediyorlar net

AK parti sonuna kadar haklı

merhabalar ödeme takvimine göre bugün benim emekli bayram ikramiyesi yatması gerekiyordu akbank hesabıma gelen bir şey yok neden acaba,2014 emeklisiyim yani yeni değil ? 20 de maaş alanalara bugün yatacaktı

Yooo herkesin yatıyor şuanda. SGK sordunmu ?
Sen ne ara yine akbanka gittin kanka..

@hozgul,

Aslında asıl olan kural bu SGK işletim sisteminde. SGK sana 1 tl yardımda da bulunsa bu yardımı maaş olarak belirtir.
5 bin lira Seyyanen yardım verdikleri dönemde bile SGK maaş olarak belirtmişlerdi.

@deasn12,
ssk sordum gün içinde yatar dedi,evet yapı krediyi bırakıp geçen sene akbanka geçmiştim bayram geçsin yapı krediye geçeceğim :))

@turan1977,

Bayramı bekleme kanka temmuz ayını bekle. Temmuz ayında en düşük emekli promosyon 12.500 olacak zaten.

Üst Alt