Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 yılı Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL olur?

Zafer33

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
8
Sizce 2025 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olur?

En fazla 16-17 olur bence.. Fazlasını bu devlet asla vermez...

@Zafer33,

2008 öncesi işe başlamış ise en düşük emekli memur maaşı 19700 tl olacak . şuan 17600 tl gözüküyor. 2008 sonrası memur olup engellilerden emekli olan sanırım 12500 tl diye biliyorum. 2008 sonrası emekli olan varmı , ben forumda görmedim duymadım.

E devlette ek ödemeler acılmıştır zam ve ek ödeme olmucak anlamına gelir yanı ne zam verildise o yansıcak maaşlara

Memur, memur emeklisine %12, işçi ve bağkur emeklisine %15 zam!

Vay arkadaş, adamların sahiden gözü döndü. Milyarlarca doları müteahhitlere dağıtmaya, hazineyi lüks harcamalarla talan etmeye, saraylarda kuş sütü ile beslenmeye, yandaşa ihaleler akıtmaya zerre ara vermiyor ama iş emekliye, engelliye, çalışana, yoksula geldiğinde kapı duvar! Helal olsun sana akp, helal olsun sana reis. “ben ekonomistim, dolar 10 lira olacakmışmış, verin kardeşinize oyu bakın dolar nasıl düşürülür, faiz sebep enflasyon sonuç, nas var nas, taaak on milyar dolar sattım, herkes şok, taaaak bi on mşlyar dolar daha, taaak elli daha, taaaak, kasa boşaldı, yetmez borç alırız, dünyanın en yüksek faizini öderiz, yetmez faiz verir doları tutarız, kur koruma ile hazineyi zengine transfer ederiz, yetmez üreticinin iflağını söker her şeyi ithal ederiz, oynayın şlkıdım şıkıdım”

Oh be, rahatladım

@(Gölge),

Konu devrilmesi de değil vallahi. Allah belasını versin, ne diyeyim. Benim şaşırdığım, adamların hala birinci parti olması. Kimse bahane uydurmasın muhalefet şöyle böyle diye. Ulan muhalefetin yarısından çoğu zaten akp-mhp artığı. Oralardayken koyacak yer bulunamayan siyasiler akpnin ayyuka çıkan suçlarına itiraz edip ayrılınca tü kaka oldular.
Neyse, yapacak bişey yok, böyle başa böyle tarak. Çekeceğiz… gitti güzelim 50 yıl, ona yanarım.

Dün 70 yaşında olan amcamla telefonda konuştum,
Bizden geçti nolursa olsun ama siz gençlere gerçekten çok acıyorum dedi. Şaştım kaldım söylediklerine, 180 derece dönmüş.

Eskiden Ben konuşurken şiddetle karşı geliyordu, şimdi bende ümit kalmadı konuşmuyorum artık bu konuları, eskiden şikayet ettiklerimi şimdi bana kendisi söylüyor ve bana acıyormuş.

Geç uyandın amcam geç iş işten geçti.

@divxhd,

Devam değil haftaya komisyona giriyor kök maaşı düşük emekli aylığı tekrar yenileme yapılacak. 14.500 yada 15.000 olacak. Ocak ayı maaşına yetişmez ise eğer 7 veya 8 şubatta zam farkları yatacak.

Her sene aynı teyyare her sene.

Biraz daha gayret eşegi ölen adamın dediği gibi(daha aç nasılsın yaşanır onu öğretecektim)

@fbamasya,
konu zengin olmak değil insan gibi yaşamak, sen insan gibi yaşıyorum hak ettiğim hayat bu diyorsan yola devam

burda hayıflananların çoğuda bu partiye oy veriyor yatacak yeriniz yok, ne yani 5 senede başka birini deneseniz bir şey mi olur,neymiş beka sorunu olurmuş.bu ülkeden atatürk geldi geçti türkiye yerinde duruyor baştaki ne yazar

@fbamasya,

Parasız kirada yarı aç yarı tok yaşada pazardan çürük meyve sebze toplada çocukların aç okula gitsin vs yaşa da anlarsın maddiyet ile insan gibi yaşamanın alakasını

En düşük emekli maaşı 14.469 TL oldu.
En düşük emekli aylığa 15.75 zam gelmiş oldu.

12.500 x 15.75% = 14.469 TL

Girmişe mazi geleceğe gazi..
Devam Devam Devam Devam...

Son düzenleme:
@deasn12,

Refah payı ile düz hesap %20 de virgül ile uğraştırma milleti

Siz kuyruk acısı nedir bilir misiniz?

1000 odalı saraylar, 10 uçak 500 koruma, dediğim dedik astığım astık bir adamın elinden belediyeleri aldı emekliler.

Arpalıkları kesildi ticaretleri bozuldu, karizmaları çizildi.

Elbet bunun acısı çıkacak oy vermeyen asgari ücretliden emekliden.

Ama en çokta emekliden, eytliler 10 yıl geriye dönük soruşturulacakmış.

Öyle blr öfke ki engellilerin bile emeklilikleri ellerinden alınıyor.

Ama şunu unutmayın bu halk 3 sene daha dayanır.
Ama sizler bir daha seçilebilmek için terörist başıyla bile birlik olsanız fayda etmeyecek.

@fbamasya,

Şükürsüz bunlar, maneviyat yoksunu, ondan böyleler. Bunların karınları değil, gözleri aç. Makarna yese karnı doyacak ama gözü pirzolada nankörün. Parka gidip banka da oturabilir ama starbaksta oturmak istiyor bunlar. İsrail'e para veriyor starbaks, bak görüyor musun dış bağlantıyı? Yemin ederim bu şükürsüzler hep oyuna geliyor, güzelim ülkemize yazık ediyorlar. Allah herkese karnı pirzola dolu olmayı değil, gönlü iman dolu olmayı nasip etsin. Amin

(Yorum ironidir/ Ben Deistim.)

@fbamasya, ajitasyon? dikkatimi celbeti: insanlar derin yoksullukla ve fakirlikle boğuşurken tahrik edici uslup ile mukabele ediyorsunuz. Amaç nedir? 119 mesaj yazmışsınız forumda. Kahir ekseriyeti sosyal yardım başlıklarında: "Gece saat 00:00 oldu aylığım yatmadı, elektrik desteği n'olacak, salgında para alacak mıyız" vs...

Stalin'in tavuğu olmaya pek meraklı olanlar pekala çıkabilir, şaşırmayız da. Ama tavuk bu işte. Gıdaklar.

@hozgul, evet Avrupa'yı sistem iyi sosyal yardımlar kimseye muhtaç olmayalimda sosyalizmde işin içinde iş var🤣🤣 banane Sabancı'nın zenginliğinden

@hozgul, Kuzey Kore'de 12 yıl askerlik sosyalizmle yönetiliyor 🤣🤣 küba öylesine yoksul 2 yıl askerlik🤣🤣bugün benim diyen solcular Avrupa'ya yerleşti lüx içinde yaşiyorlar

Son düzenleme:
Üst Alt