Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026 Ekpss sınavında ek süre tanınması..?

nostaljik

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
1
Herkese merhaba, ben en son 2018 sınavına girmiştim, şimdi 2026 Ekpss'ye gireceğim. Raporum e-rapor olmadığı için yeni rapor istenir diye düşünmüştüm ama önceden sınava girdiğim için engel bilgilerim sistemde gözüktü. Aklıma takılan husus ise: 2018'de sınava girerken engel durumuma istinaden 20 dk ek süre verilmişti. Şimdi ösym bürosuna gitmeden sistem üzerinden başvurumu yapabiliyorum ama ek süre vermiyor sistem. Bu ek süreyi alabilmek için ösym bürosuna veya Aile ve sosyal'e mi gitmem gerekiyor acaba?

Eğer 2018 senesinde o şekilde girdiyseniz sisteme o şekilde yansımıştır ben de şimdi baktım toplu bir şekilde sınava girebilir,merdiven çıkabilir işaretli ve değiştirilmiyor.Siz de kendinizinkini kontrol edin belki gözünüzden kaçmıştır ek süre işaretlidir.Engel Bilgisi kısmında olacak.Eğer işaretli değilse ÖSYM bürosuna gitmenizde fayda var.

@Staytuned, evet 2018'deki o bilgiler aynen oraya yansıtılmış ama ek süre ile ilgili bilgi orda yok. Ayrıca 2018 başvuru formunda sınav süresi 60 dk olarak yazıyor ama ek sürem vardı o sınavda. Kafama takılan şey : acaba o ek 20 dk süre otomatikmen mi yansıtılacak? tekrar bir bakayım.

Üst Alt