Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 derece skolyozum var. Korse kullanıyorum. Korse kullanıp iyileşen var mı?

denizlili_alev

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bn 13 yaşımdayım skolyoz bnde de göründü daha başlangıcı...
denizlideki doktorlar izmire gidin vakit kaybetmeden dedi izmirde ki 3 ay oynasın zıplasın 3 ay sonra eğilip gelsin ameliyat yapacağım dedi biz ankaraya gittik ankadara 1 hafta yattım...
bnim %21 derece... korse, boyunluk, fizik tedavi verdiler...3 ay sonra kontrollerim var... ablam da skolyozdan ameliyat olmuştu..3 ay zorlu bir bekleyiş bizi bekliyor...
korseyle derecem ilerler mi=?? ilerlerse direk amaliyat... korseyle iyileşen var mı_??

tatlım benim öncelikle geçmiş olsun. sana tavsiyem korseni kullan, bol bol yüz,cimlastik yap,duruşlarına,oturuşlarına,eğilip kalkışlarına dikkat et, bolca kalsiyum al. ve izmirede gitmene hiç gerek yok. burda pamukkale üniversitesinde ortopedide doktor esat kıter yada beyin cerrahisinde bayram çırak var onlardan birine git muayene ol :) benim doktorum bayram beydi. tavsiye edebilirim :) sana şimdiden çok geçmiş olsun aklına takılan bişey olursa bana sorabilirsin çok öptüm kib :)

saten bu korseyle yanlış oturmam mümkün değil =) herzaman dkkat ediorum.. Teşekkür ederim..

olsun sen korse olmadığı zamanlarda çok dikkat et. hadi bakalım çok geçmiş olsun öpüyorum :)

Üst Alt